American bully kennel Suomi
Tervetuloa Suomen American Bully -kennelin «Dognik Bulls» sivulle. Lähes 10 vuotta olemme olleet tämän rodun omistajia ja voimme kertoa siitä kaiken. Joka vuosi kennelissämme syntyy 2-3 American Bully -pentuetta ja meillä on myynnissä Bully-pentuja.
Mikä on Dognik Bulls American Bully persoonallisuus? Koiramme ovat perheen koiria, he rakastavat ja arvostavat perhettään suuresti. He rakastavat kävelyä ja matkustamista, vaellusta metsässä ja joelle/järvelle. Ne ovat mahtavia autoissa ja julkisessa liikenteessä. Ystävällinen muiden koirien kanssa. Mutta muista: minkä tahansa rodun urokset ovat aina vakavampia kuin naaraat. Siksi emme myy American Bully -uroksia perheille, joissa on jo miehiä. Mutta mielellämme tarjoamme sinulle pehmeän ja ystävällisen naisen ostamisen.
Miltä näyttää Dognik Bullsin American Bully? Nämä ovat keskikokoisia koiria (Pocket ja Standard), joilla on hyvä anatomia. Ne ovat vahvoja, niissä on suuret kohokuvioidut päät, hyvät leveät sieraimet, minkä ansiosta ne voivat hengittää hyvin eivätkä pelkää lämpöä. Kaikki koirat ovat hyvin lihaksikkaita. Päävärimme Finnish American Bully -kennelissä ovat lila, sininen, tricolor, suklaa.
Ensimmäiset amerikkalaiset kiusaajamme toimme USA:sta, Italiasta, Venäjältä (mutta ne syntyivät USA:sta koirista). Vuosia myöhemmin meillä on oma jalostus, josta olemme erittäin ylpeitä. Meidän kennelissämme amerikkalaiskiusaaja Finland Dognik Bulls pennut syntyvät «pocket»- ja «standart»-tyyppisinä.
Mikä on American Bullyn hinta kennelissä? Pidämme laadukkaiden koirien keskihinnan, joka on 2000-2500 euroa. Miksi tämä hinta on korkeampi kuin amerikkalaisen staffordshiren terrierin tai amerikanpitbullterrierin pennun hinta? American Bully on melko massiivinen rotu. Raskasrotuisen pennun kasvattaminen maksaa enemmän kuin kevyen rodun pennun kasvattaminen. Tämä on enemmän vitamiinia, enemmän kondroprotektoreita tassuille, lantiolle, nivelille ja nivelsiteille. American Bullyn pennut ja aikuiset koirat vaativat yleensä enemmän hoitoa. Myöskään American Bulliesin ruokaa ei osteta enää keskikokoisille, vaan suurille roduille ja se on kalliimpaa.
Usein American Bully -naaraat synnyttävät keisarinleikkauksella. Miksi niin? Tämä ominaisuus periytyi rodun esivanhemmilta, Englanninbulldogilta. Keisarileikkaus maksaa maassamme noin 800 euroa. Sen sijaan amerikanstaffordshiren terrieri tai american pitbull terrieri synnyttävät todennäköisemmin itse. Ei aina, mutta useammin. Keskimääräiselle omistajalle, joka haluaa vain ostaa hyvän American Bullyn, tämä ei ole niin tärkeää. Mutta jos aiot ostaa naaraan ja hankkia häneltä lapsia tulevaisuudessa, harkitse sitä etukäteen. Kaupungissasi pitäisi olla hyvä eläinlääkäri, joka on valmis auttamaan sinua synnytyksessä.
American Bully -rodussa hyväksytään paljon enemmän värejä kuin muissa roduissa — nämä ovat harvinaisia ​​lila, sininen, tricolor, merle.
Näytän teille, miltä aikuiset amerikkalaiset kiusaamisemme näyttävät Dognik Bulls -kennelistä:


Jos haluat varata American Bully -pennun kenneliimme, kirjoita meille. Muista kertoa itsestäsi: nimesi, ikäsi, asuinpaikkasi (maa, kaupunki, asunto tai talo), kuinka monta henkilöä perheessäsi on, onko joku allerginen eläimille, onko talossa pieniä lapsia ja kuinka monta on Onko talossa muita lemmikkejä ja kuinka monta siellä on? Voit kirjoittaa tänne:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Sitten päätämme minkä tyypin, luonteen, värin ja sukupuolen pennusta haluat. Päätämme, mikä parittelu kennelissämme sopii sinulle. Jos pennut ovat jo syntyneet, voit maksaa varausvakuusmaksun (500 euroa pennun kokonaishinnasta). Jos haluttujen vanhempien pennut eivät ole vielä syntyneet, maksat myös varausvakuusmaksun valintaoikeudesta. 1,2,3 oikeus valita mies tai nainen. Tämä tarkoittaa, että kun pennut syntyvät, sinulla on valittavana 1,2 tai 3 pentua 4 viikon ikäisenä. Tähän mennessä olet saanut paljon kuvia ja videoita pennuista ja valitset ystäväsi. Jos asut lähellä meitä, voit tulla henkilökohtaisesti tapaamaan kaikkia pentuja. Pennut lähtevät uusiin koteihin ensimmäisen rokotuksen jälkeen rekisteröidyllä mikrosirulla, sukutaululla, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla. Jos asut toisessa maassa, ota huomioon toimituskulut. Voit tulla hakemaan pennun henkilökohtaisesti. Tai voimme lähettää pennun lisensoidun eläinkuljetusyrityksen toimesta (maksat).