American Bully Kennel Sverige


Välkommen till den professionella American Bully plantskola «Dognik Bulls»! Vår plantskola var en av de första som tog med amerikanska mobbare till landet. Vi började redan 2011. Alla våra American Bullies är ABKC stamtavla (American Bully Kennel Club — den bästa och mest pålitliga stamtavlan i världen). Jag heter Veronika Voitovska, jag är läkare, expert hundförare, domare av hundsporttävlingar, domare på utställningar i Europa. Tillsammans med min man organiserade vi American Bully Kennel Sweden “Dognik Bulls”. Vi tog med de bästa representanterna för rasen från hela världen till vår kennel — från Amerika, Italien, Ryssland. Under den här tiden fick vi en mängd erfarenhet av att fostra upp, avla och leva med underbara amerikanska mobbare. Vi delar all denna kunskap med ägarna till våra American Bully-valpar 24/7.
I vår American Bully Kennel Sverige kan du hitta och köpa en valp av typen «pocket», «standart», «classic». Det här är de vackra och muskulösa vuxna amerikanska mobbarna vi har i vår kennel:

Vi övervakar noggrant våra hundars hälsa och hjälper även alla våra valpar och deras ägare. När allt kommer omkring, kanske den amerikanska översittaren är din första hund i ditt liv. Och du behöver en mentor som alltid berättar och hjälper dig i alla situationer. När vi säljer svenska amerikanska Bully-valpar ger vi därför omfattande support efter försäljningen.
Vilka färger av American Bully kan du köpa från oss? Blå, blå tricolor, lila, lila tricolor, choklad, choklad tricolor, röd.
Hur bokar man en American Bully-valp från vår kennel i Sverige? Skriv till oss och berätta om dig själv. Vilken typ av valp vill du ha: «ficka», «standart», «klassisk». Man eller kvinna? Vilken färg? Vi kommer att prata med dig och hitta den bästa, mest lämpliga valpen för din familj. Genomsnittspriset för en svensk amerikansk bully valp från vår kennel är 2000 euro. Valpar från utavel (om vi tar en tik till en hane som bor i ett annat land) är dyrare. Utomhusuppfödning hjälper till att lägga till de bästa American Bully-hanarna till våra avelslinjer. Det är därför de är så viktiga för rasen, för kenneln. Och för den vanliga ägaren är detta en chans att köpa en American Bully av högsta kvalitet.
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kenneln har för närvarande valpar till salu. Skriv till oss så visar vi dig bilder och filmer på valpar, samt deras föräldrar.
Om du inte bor i vårt land är detta inget problem! När allt kommer omkring levererar vi våra American Bullies över hela världen. Våra amerikanska mobbare bor i Amerika, Finland, Sverige, Danmark, Estland, Lettland, Litauen, Vitryssland, Ukraina, Ryssland, Tjeckien, Polen, Irland, Italien, Storbritannien, Skottland, Tyskland, Österrike, Rumänien, Schweiz, Frankrike, Holland , Spanien, Belgien. Vi hjälper till att organisera leveranser över hela världen (oftast bär vi det själva «hand till hand»). Antingen kan du komma eller flyga till vår plantskola. Träffa alla valparna och deras föräldrar. Välkommen till den bästa American Bully kenneln!
Med vänliga hälsningar, Veronika Voitovska, chef och ägare av den amerikanska mobbare plantskolan «Dognik Bulls».