American Bully Kennel Sverige

Välkommen till den amerikanska Bully kenneln «Dognik Bulls» Sverige.

Vår förskola har varit i drift sedan 2011. Vi har levt med rasen American Bully sedan 2016.

De viktigaste amerikanska tjurarna till kenneln köptes i Amerika, Italien, Ryssland. Våra tjurar undersöks för genetiska härstamningssjukdomar. Regelbundna besök hos veterinären för undersökningar (blodprov och ECHO-KG av hjärtat). Om du vill, om du vill köpa en amerikansk mobbare i vår kennel Sverige, gör vi liknande undersökningar för de sålda valparna (mot avgift).

Bland utexaminerade från American Bully Kennel Sweden finns ABKC Champions, FCI Champions, European Champions och Eastern European Champions.

I aveln använder vi friska hundar, med bra muskler, med ett bra rörelseapparat. Vi har inga amerikanska översittare med smala näsborrar som inte kan andas och leva normalt. Vi älskar friska hundar av alla raser.

I vår kennel kan du köpa en svensk amerikansk Bully-valp i följande typer: pocket, standard, classic.

Sedan barndomen har valpar vuxit upp med super-premiumfoder. Vår plantskola ligger i skogen. Valpar går och andas den renaste luften. Vi säljer de mest friska valparna.

Våra hundar lever i 20 länder i världen. Om du inte kan hämta valpen personligen hjälper vi till att ordna leverans av American Bully-valpen.

Om du letar efter en American Bully kennel i Sverige, se till att kontakta oss:

Instagram kennel of American bulls Sweden— dognikbulls

E-post: dognikb@gmail.com

På bilden ser du American Bullies från Dognik Bulls kennel: