American Bully Kennel Sweden
Välkommen till sidan för American Bully Kennel Sweden «Dognik Bulls». I nästan 10 år har vi varit ägare till denna ras och vi kan berätta allt om den. Varje år föds 2-3 American Bully-kullar i vår kennel och vi har Bully-valpar till salu.
Vilken personlighet har American Bully från Dognik Bulls? Våra hundar är familjehundar, de älskar och uppskattar sin familj väldigt mycket. De älskar promenader och resor, vandring i skogen och till floden/sjön. De är bra i bilar och kollektivtrafik. Vänlig med andra hundar. Men kom ihåg: hanar av alla raser är alltid mer seriösa än honor. Därför säljer vi inte American Bully-hanar till familjer som redan har hanar. Men med glädje kommer vi att erbjuda dig att köpa en mjuk och snäll hona.
Hur ser en American Bully från Dognik Bulls ut? Dessa är medelstora hundar (Pocket och Standard), med bra anatomi. De är starka, med stora präglade huvuden, med bra breda näsborrar, vilket gör att de kan andas bra och inte är rädda för värme. Alla hundar är välmusklade. Våra huvudfärger i Swedish American Bully kennel är lila, blå, tricolor, choklad.
Vi tog med våra första amerikanska mobbare från USA, Italien, Ryssland (men de föddes från hundar från USA). År senare har vi vår egen uppfödning som vi är mycket stolta över. I vår kennel av den amerikanska översittaren Sweden Dognik Bulls föds valpar i typen «pocket» och typen «standard».
Vad är priset för en American Bully i en svensk kennel? Vi håller snittpriset för kvalitetshundar, vilket är 2000-2500 euro. Varför är detta pris högre än priset för en amerikansk Staffordshire Terrier eller American Pit Bull Terrier valp? American Bully är en ganska massiv ras. Att föda upp en valp av tung ras kostar mer än att föda upp en valp av en lätt ras. Detta är mer vitamin, mer kondroprotektorer för tassar, höfter, leder och ligament. Valpar och vuxna hundar av American Bully kräver i allmänhet mer vård. Även mat för American Bullies köps inte längre för medelstora, utan för stora raser och är dyrare.
Ofta föder American Bully-kvinnor via kejsarsnitt. Varför är det så? Denna egenskap överfördes från rasens förfäder, de engelska bulldoggarna. Kejsarsnitt i vårt land kostar cirka 800 euro. Medan honor av American Staffordshire Terrier eller American Pit Bull Terrier är mer benägna att föda själva. Inte alltid, men oftare. För den genomsnittliga ägaren som bara vill köpa en bra American Bully är detta inte så viktigt. Men om du ska köpa en hona och skaffa barn av henne i framtiden, tänk på det i förväg. Du bör ha en bra veterinär i din stad redo att hjälpa dig vid förlossningen.
I rasen American Bully är många fler färger acceptabla än i andra raser — dessa är sällsynta lila, blå, tricolor, merle.
Låt mig visa dig hur våra vuxna American Bullies ser ut från Dognik Bulls kennel:


Om du vill boka en American Bully-valp i vår kennel, skriv till oss. Var noga med att berätta om dig själv: ditt namn, ålder, var du bor (land, stad, lägenhet eller hus), hur många personer du har i din familj, om någon är allergisk mot djur, om det finns små barn i huset och hur många finns Finns det andra husdjur i huset och hur många finns det? Du kan skriva här:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Sedan bestämmer vi vilken typ, karaktär, färg, kön på valpen du vill ha. Vi avgör vilken parning i vår kennel som passar dig. Om valparna redan är födda kan du betala en bokningsdeposition (500 euro av det totala priset för valpen). Om valparna till önskade föräldrar ännu inte är födda betalar du även en reservationsdeposition för valrätten. 1,2,3 rätten att välja hane eller hona. Det betyder att när valparna föds kommer du att ha 1,2 eller 3 val av valp vid 4 veckors ålder. Vid det här laget kommer du att ha fått många foton och videor av valpar och kommer att välja din vän. Bor du nära oss kan du personligen komma för att träffa alla valparna. Valpar åker till nya hem efter den första vaccinationen, med ett registrerat mikrochip, med stamtavla, med ett europeiskt veterinärpass. Om du bor i ett annat land, överväg fraktkostnader. Du kan komma för en valp personligen. Eller så kan vi skicka valpen av ett licensierat djurtransportföretag (du betalar).