American bully kennelin ABKC


Dognik Bulls -kennelin amerikkalaisen bully on ystävällinen luonne ja rakkaus perhettään kohtaan. Heillä on hyvät aivot, erinomainen hermosto ja vahva kiintymys omistajiinsa. ABKC American Bully -jalostuslinjamme on suunniteltu tuottamaan terveitä, aktiivisia, luotettavia, ystävällisiä Pocket-, Standard- ja Classic-tyyppisiä koiria. Perhe-elämään, amatööritason urheilukilpailuihin, näyttelyihin ympäri maailmaa (ABKC:ssä, FCI:ssä jne.).
Vain premium-amerikan bully perustuva jalostusohjelmamme voi antaa näin erinomaisia ​​tuloksia.
ABKC American Bully -tarhamme kasvattajat tuotiin Amerikasta, Italiasta ja Venäjältä. Tässä on esimerkki aikuisista amerikkalaisista bully Dognik Bulls -tarhasta. Huomioithan, että koirillamme on hyvät vahvat tassun nivelet, leveät sieraimet (american bully hengittävät, eivätkä tukehtu kuten kapeat sieraimet), harmoninen ruumiinrakenne (ei ole olemassa äärimmäisen kokoisia tai suhteettomia koiria).

Emme säästä aikaa ja rahaa kennelimme ja koiriemme kehittämiseen. Siksi toimme (ja tuomme edelleen) parhaat amerikkalaiset kiusaajat kaikkialta maailmasta. Käymme kiusaajamme eläinlääkärin tarkastuksessa vuosittain. Teemme kaikkien rotujen geneettiset testit. Henkilökohtaisesti korkealaatuisia amerikkalaisia bully voi ostaa vain meiltä, ​​Dognik Bulls -tarhasta ABKC.
American Bullies ABKC:n laatukasvatus ei ole rulettia! Tämä on laskettu ja analysoitu järjestelmä kaikilta puolilta. Kuinka saada vain terveitä koiria (laadukkaat vanhemmat + terveystarkastukset ja kokemus jalostuskoirista). Kuinka saada koirat, joilla on vakaa hermosto.
Tietojemme ja kokemuksemme avulla saamme aina jatkuvasti hyviä American Bully -pentuja. Ja jos poistat ainakin yhden ainesosan tästä tiedon pyramidista, niin koko 5-10 pennun pentueesta syntyy vain yksi tai kaksi hyvää pentua. Siksi ostajien on erittäin tärkeää valita vanha, hyvämaineinen ja asiantunteva American Bully -kissala ABKC. Ostaaksesi koiranpennun ja nauttiaksesi upeasta koirasta loppuelämäsi.
Koiramme ovat mestareita ABKC-, FCI-järjestelmissä ja eri maiden mestareita muissa organisaatioissa. Myös Dognik Bulls -kennelin amerikkalaiset kiusaajat osallistuvat ja voittavat urheilukilpailuissa painonvedossa, kilpa-ajossa, pituushypyssä, korkeushypyssä ja niin edelleen.
ABKC American Bully Kennelillä on tällä hetkellä pentuja myynnissä. ABKC American Bully -pennun keskihinta kennelissämme on 2000 euroa. Voimme toimittaa kaikkiin maailman maihin (koiramme asuvat jo 25 maassa).

Kirjoita meille ja kerro itsestäsi. Kerro myös kenet haluat — sukupuolen, värin jne.
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Ystävällisin terveisin American Bully Kennelin ABKC omistaja-Veronika Voitovska.

American Bully Kennel ABKC