American Bully kölykök 2024 nyarán


Nyáron a „Dognik Bulls” amerikai bully óvodába várják a kölyköket.
Három tenyészpárból várunk kölyköket. Minden American Bully kölyökkutya 2024 nyarán fog megszületni.
1. Pocket típusú és klasszikus típus. Szülei: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Mindkét szülőt Oroszországból hozták. Genetikailag és állatorvosilag tesztelt. Minden kölyökkutya kék trikolor és világoskék lesz.
2. „Pocket” típusú és „klasszikus” típus. Szülők: Dognik Bulls Soo-Ah x Chaw LiIva San Attilus. A kölykök anyja az American Bully kennelünkben született. Apát Oroszországból hozták. Minden kölyökkutya lila, lila trikolor, kék, kék trikolór lesz.
3. „Standart” típus. Szülők: Valor Inter Plato Afelia Diamond x 815 Bully Camp Noise. A szülőket Amerikából és Oroszországból hozták. Tesztelve. Már két alom kiskutyánk született ezektől a szülőktől. Gyönyörű kutyák, amelyek megragadták az emberek szívét szerte a világon. Kizárólag lila kiskutyák születését várjuk a “lila tricolor” színben.

American bully kennel
A kölykök ára 3000 euró. Ez az ár tartalmazza a kiskutyát, az életkor szerinti oltást, féreghajtókat, európai állatorvosi útlevelet, ABKC kölyökigazolványt (származék). Indulás előtt minden kiskutyát az európai útlevélben egészségügyi pecséttel ellátott állatorvos is megvizsgál. Minden egyes American Bully kölyökkutya mellé adásvételi szerződést, valamint gondozási és oktatási útmutatót kap.
Ha több fotót és videót szeretne kapni a szülőkről, részletesebb információkat szeretne kapni minden szülőpárról, írjon nekünk. Mesélj magadról és a kutyákkal kapcsolatos tapasztalataidról az első üzenetben:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
American Bully kölyökkutyáink a világ 25 országában élnek. Ezért van kiszállításunk. Még akkor is, ha az Északi-sarkon él, segítünk a szállítás megszervezésében. A lényeg az, hogy kedvelünk téged, mint American Bully kölyökkutyánk leendő gazdáit.
Ha azt keresi, „hol vásárolhat American Bully kiskutyát”, akkor írjon nekünk. Még akkor is, ha nem 2024 nyarán, hanem később tervezel kiskutyát. Bölcsődénkben évente többször történik párzás. Ezért a jövőbeni terveinkről is beszámolunk. És együtt megtaláljuk a tökéletes American Bully kutyust. Ami méretben, színben, karakterben passzol a családodhoz. 2011 óta élünk együtt az American Bullies-szel. Nálunk van a legjobb óvoda felnőtt és amerikai Bully kölykök számára. Emellett orvosként különös figyelmet fordítok amerikai zaklatóink egészségére. Csak vizsgált, egészséges amerikai zsarnokságot tenyésztünk. Bölcsődünkben még személyi mikroszkóp is van! Hogy még részletesebben és időben megvizsgáljuk American Bully kölykeinket és felnőtt kutyáinkat.

Üdvözlettel: Voitovska Veronika óvoda tulajdonosa. Orvos.
Szakértő kutyavezető. Állatpszichológus.

American Bully kölykök 2024 nyara, American Bully kölykök, hol lehet American Bully kölyökkutyát vásárolni, American Bully kölyökkutya kennel.