American Bully kölykök 2024


A nagy és jól ismert amerikai Bully óvoda, a „Dognik Bulls” 2024-ben 3 alommal fog gazdálkodni.
Várjuk a „pocket”, „klasszikus”, „standard” típusú American Bully kölykök jelentkezését. Minden kölyökkutya rendelkezik ABKC törzskönyvvel, minden oltással, regisztrált mikrochippel, európai állatorvosi útlevéllel, fajtatiszta állat adásvételi szerződéssel. Ezenkívül útmutatást adunk a Dognik Bulls kennelünkből származó American Bully kölyökkutya megfelelő neveléséhez és oktatásához. Ez segít abban, hogy ne kövess el hibákat kutyája nevelése során, mert minden szükséges információt egy nagy útmutatóban gyűjtöttünk össze. Csak mi adjuk meg ezt az információt, más amerikai Bully tenyésztők nem teszik ezt. Az eladás után is gondoskodunk American Bully kutyusainkról.
Minden leendő kölyökkutyánk szülei egészséges, aktív, csodálatos amerikai Bullies. A három anya közül kettőtől már voltak kölykök. Az utódok tesztelik őket. Kiváló, egészséges, családbarát American Bullies-t adtak nekünk. Amelyek örömet okoznak tulajdonosaiknak az egész világon. Fellépnek és nyernek az ABKC és az FCI rangok kiállításain is (olyan országokban, ahol az FCI partnerek országos szinten elfogadják az amerikai zsarnokságot).
2024 tavaszán a «klasszikus» típusú anyukától kölyköket várunk. Beceneve Dognik Bulls Soo-Ah. Várjuk „klasszikus” és „standard” típusú kölykök jelentkezését. Egy standard színű (lila, piros, kék) kölyökkutya ára 2000 euró. Egy trikolór kiskutya (kék trikolór vagy lila trikolór) ára 2500 euró.
A Dognik Bulls Soo-Ah fotói:
American bully kennel
2024 nyarán kiskutyusokat várunk a „pocket” típusú anyukától. Beceneve Dognik Bulls Lilibeth. Oroszországból hozták. Tőle csak „pocket” típusú American Bully kölyköket várunk. Várható színek: kék és lila, piros, piros orrral (ezek a kölykök ára 2000 euró). És még kék trikolór és lila trikolór (ezek a kölykök ára 2500 euró).
Fotó: Dognik Bulls Lilibeth:

2024 nyarán „standard” típusú anyjuktól kölyköket várunk. Becenév: Valor Inter Plata Afelia Diamond. Oroszországból hozták, de importált szülőktől — Spanyolországból és az USA-ból — született. A kölykök „standard” és „klasszikus” típusúak lesznek. Csak lila (2000 euró) és lila trikolór (2500 euró) amerikai bully kölykök születésére számítunk.
Fotó a Valor Inter Plata Afelia Diamondról:

A kutyánkhoz illő kanok mindegyike első osztályú fiú. Csak egészséges kutyákkal tenyésztünk. Nem tenyésztjük sánta, fájó ízületű, vagy rendkívül megrövidült szájkosárú kutyákat. Egészséges American Bully kölykökről gondoskodunk. A „Dognik Bulls” kennelünkben nem lehet nagyon kis méretű (értsd: felnőttkorban) vicces, csupa orrú, masni lábú kölyökkutyát vásárolni. Ellenezzük az ilyen „amerikai zaklatók” tenyésztését. Minden kutyánk sokat sétál (és ne csak nyáron feküdjön légkondi alatt, mint a rossz kutyatenyésztésből származó rövidorrú és rövidlábú amerikai zsarnok), úszik és fut. Télen-nyáron. Nemcsak egy gyönyörű, de egy nagyon egészséges és szívós kutyád is lesz. És ez nagyon fontos az American Bully fajta számára.
Amerikai zaklatóink Finnországban, Bulgáriában, Dániában, az USA-ban, Ukrajnában, Oroszországban, Fehéroroszországban, Litvániában, Lettországban, Észtországban, Svédországban, Csehországban, Hollandiában, Dániában, Nagy-Britanniában, Írországban, Spanyolországban, Olaszországban, Lengyelországban, Belgiumban, Skóciában, Németországban élnek. , Ausztria , Franciaország, Románia, Svájc.
Nagyszerű esélyed van arra, hogy megvásárold American Bully kiskutyádat 2024-ben. Írj nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
American Bully kölykök szállítása 2024-ben bármely városba és országba. A kiszállítás külön fizetendő a kiskutya távolsága és szállítási módja alapján — személygépkocsival személyesen, engedéllyel rendelkező állatszállító által, repülővel.

American Bully kölykök 2024