American Bully kölykök Budapesten


Dognik Bulls kennelünk American Bully kölykök értékesítésével foglalkozik Budapesten! Importált szülőpártól. A szülőket két különböző orosz bölcsődéből hozták.
Anya: Dognik Bulls Lilibet. Nincs fajtagenetikai betegsége. Ez a második alma kölyökkutya. Az első kölykök egy importált amerikai kantól születtek. Az összes kiskutyát Európa-szerte értékesítették. Felnőtt amerikai zsarnokká nőttek fel, kiváló személyiségekkel, aktívak, nagy, szép fejűek.
Apja: Chaw Li Iva San Attilus. Lettország bajnoka, Fehéroroszország Grand Championja, a „Bully Show-2023” American Bully Specialty Show győztese. Személyes bizonyítvánnyal rendelkezik az American Bully fajtára jellemző betegségek hiányáról.
A kiskutya ára 3000 euró. Minden kölyökkutya féregtelenített, az életkornak és az Európai Unió állatjóléti követelményeinek megfelelően oltott, regisztrált mikrochippel, ABKC törzskönyvvel és európai állatorvosi útlevéllel.
Ha ez az első amerikai bullyod, akkor nagyon szerencsés vagy. Csak a budapesti „Dognik Bulls” American Bully óvodánk ad utasításokat. Ez a feljegyzés leírja, hogyan nőtt és fejlődött a kiskutyája. Hogyan etessük megfelelően, sétáltassuk, neveljük. 20 oldal a leghasznosabb információkkal.
Mielőtt új családhoz költözne, minden American Bully kiskutyát állatorvos is megvizsgál. És erről megjegyzést kap az állatorvosi útlevélbe. Ez garantálja nekünk, tenyésztőknek és Önöknek, vásárlóknak is, hogy Ön 100%-ban egészséges, boldog American Bully kölyökkutyát vásárol.
Ha American Bully kiskutyát szeretne vásárolni Budapesten, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Az American Bully Kennel Budapesten más kölyökkutyákra is van előzetes foglalás.

American Bully kiskutyák Budapesten, American Bully Kennel Budapest