American Bully kölykök, kennelből vásárolni


Kölyökkutyákat a „DOGNIK BULLS” amerikai Bully Kennelbe várnak. Az American Bully kölykök születése 2024 júniusának eleje.
Anya: Dognik Bulls Lilibet. Oroszországból hozták. Nincs fajtagenetikai betegsége. Barátságos, aktív, nagyon agilis American Bully. Teljes mértékben megfelel a fajtaszabványnak. A «zseb» típusban. Kennelünkben él, más kutyákkal együtt. Naponta sétálunk egy éves gyermekünkkel és a szomszéd gyerekeivel.

Apa: Chaw Li Iva San Attilus. Oroszországból hozták. Nem rendelkezik fajtagenetikai betegségekkel (degeneratív myelopathia, hyperuricosuria, neuronális lipofuscinosis 4, neuron lipofuscinosis 10, retina atrófia 1, retina atrophia 2 típusú). Címek: Lettország bajnoka, Fehéroroszország nagybajnoka. A „Bully Show-2023” győztese. Nagyon barátságos férfi. Teljesen hűséges az idegenekhez, más kutyákhoz, gyerekekhez. Kiegyensúlyozott idegrendszerrel rendelkezik.
Mit kell tudnod, mielőtt American Bully kiskutyát vásárolsz a DOGNIK BULLS kennelből?
Első. Minden kiskutyánkkal törődünk, és fontos számunkra, hogy milyen családokhoz járnak. Ezért, amikor az óvoda képviselőjével kommunikál, kérjük, meséljen magáról. A kutyákkal kapcsolatos tapasztalataidról (még ha nincs is, akkor is mesélj nekünk). Milyen nagy a családod? Van valakinek allergiája a családban?
Második. Minden American Bully kölyökkutyánk új családokhoz kerül a teljes dokumentumkészlettel. Minden kiskutyát legalább háromszor féregtelenítenek. Oltva lesz (egy vakcina, ha a kölyökkutya 8 hét után távozik, és 3 vakcina, ha a kölyökkutya 12 hét után távozik). 3 oltás egy teljes oltási készlet. A lakóhely szerinti országtól függően egy oltás elegendő lehet ahhoz, hogy kiskutyája új családhoz kerüljön, vagy előfordulhat, hogy mindhármat be kell szereznie. Megértjük, hogy a lehető leghamarabb szeretné megszerezni American Bully kiskutyáját. Ezért elmondjuk Önnek az országában érvényes szabályokat, és felajánljuk a legkényelmesebb lehetőséget. Minden kutyus rendelkezik mikrochippel és regisztrációs dokumentumokkal. Minden kölyökkutya európai állatorvosi útlevéllel rendelkezik. Minden kiskutya adásvételi szerződéssel kerül eladásra. Bónusz a kenneltől: 20 oldalas használati útmutatót biztosítunk egy American Bully kölyökkutya megfelelő neveléséről, táplálásáról és oktatásáról. Megmondja, mit tehet és mit nem tehet a kiskutyájával. Hogyan és mit tanítson neki. Mit kell etetni és milyen gyakran. Általánosságban elmondható, hogy választ tartalmaz minden alapvető kérdésre, amelyek a kölyökkutya életének első évében felmerülhetnek.
Harmadik. Milyen színűek és típusúak lesznek az American Bully kölykök? Elsősorban „zseb” típusú kölykök jelentkezését várjuk, esetleg „klasszikus” típusú lesz néhány kutyus. A „klasszikus” típus egy kicsit magasabb és könnyebb csontozatú kutya. American Bully kölykök jelentkezését kizárólag kék trikolór és sima kék színben várjuk.
Negyedik. Mennyibe kerül egy American Bully kölyökkutya a DOGNIK BULLS kennelből? Mivel kitenyésztésről van szó, ez azt jelenti, hogy a kan, akitől a kölykök születnek, nem a mi kennelünkhöz tartozik. Ezek további nagy költségek az utazáshoz, a párosítás fizetéséhez, magához a párosításhoz és a további dokumentumok elkészítéséhez. Egy American Bully kiskutya ára 3000 euró lesz. Kölyökkutya foglalási előleg — 500 euró (a kiskutya teljes árában benne van). A foglalási előleg befizetése kölyökkutya lefoglalásakor (választási jog szerint: első vagy második kan/suka), illetve a kölykök születése után, ha a születéskor még vannak lefoglalatlan kölyökkutyák. Általában néhány American Bully kölyökkutya már születés előtt le van foglalva. Ezért konzultáljon a családjával, döntse el, kit szeretne: fiút vagy lányt, és írjon nekünk, hogy foglaljon le egy csodálatos American Bully kiskutyát.
Ötödik. Kutyáinkat a világ minden tájára szállítjuk. Ez általában személyes kézbesítés, de néha futárral. Vagy eljöhet a kennelbe, hogy személyesen átvegye American Bully kiskutyáját. Örülünk a találkozásnak, megmutatjuk a kölykök anyját, és személyesen is meglátod, milyen ideális ez a kutya. Amerikai zaklatóink a világ 26 országában élnek. Óriási tapasztalatunk a kölyökkutyák szállításában.
Ha American Bully kiskutyát szeretne vásárolni a kennelből, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Fotó az amerikai bully kölykök szüleiről:

Vásároljon American Bully kölyökkutyákat kennelből, American Bully kölykök, American Bully foglalás, American Bullies 2024, vásároljon Bully kiskutyát, American Bully áron, American Bully kölyökkutyát vásároljon, American Bully kölyökkutyát vásároljon kennelből, vásároljon kék American Bullyt, vásároljon egy kék háromszínű American Bully