American bully kölykök
American Bully kölykök eladók, Dognik Bulls kennel. 2011 óta dolgozunk, nagy tapasztalattal rendelkezünk a kinológia és tenyésztés területén. Kutyáink a világ 20 országában élnek. Kenneltulajdonos: okleveles kinológus-tenyésztő, orvos.
Már kapható: 2 lány «pocket bully» típusban (lila és kék). 2 lila fiú standard bully típusban. 4 lila lány standard bully típusban.
A kölykök két tenyészpárból születnek. A szülőket Amerikából, Spanyolországból, Oroszországból hozták.
Fotók az American Bully kölykökről:


American Bully kölykök anyukája «pocket»:


American Bully kölykök anyja standard típusban:


Minden kölyökkutya háromszor féregtelenítve van. Új otthonba költözéskor oltással, európai állatorvosi útlevéllel, mikrochippel és az európai állatadatbázisban való regisztrációval, ABKC törzskönyvvel rendelkeznek. Feljegyzés az első életévhez táplálkozásról, oktatásról, féreghajtó szerekről, bolhák és kullancsok kezeléséről, dirofilariasisról.
A kölykök az erdőben, ökológiailag tiszta helyen nevelkednek. Már sétálnak az udvaron, barátkoznak a kennel többi kutyájával, kommunikálnak gyerekekkel és emberekkel. Nagyon érintkező, kedves, bátor American Bully kölykök. Korukhoz képest teljesen szocializált. Nagyon szeretik az embereket, mindenkinek a kezébe mennek, szívesen megismerkednek minden újjal, új területeket fedeznek fel.
A kölykök szülei egészséges kutyák, nem szenvednek ataxiában (az amerikai bikák genetikai betegsége). Nincsenek allergiáik.
Egy kiskutya ára 2000 euró. A kiskutya szállítása külön fizetendő. Jöhet kennelünkbe kutyusáért és személyesen választhatja ki. Illetve videós linkkel és fotókkal is segítünk kiskutya kiválasztásában. És segítünk az Ön országába történő szállításban. A kiskutyákat a világ minden tájára szállítjuk.
Ha American Bully kiskutyát szeretne vásárolni, írjon nekünk:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls