American bully merkki

American bully merkki
Tervetuloa American Bully -kennelin Dognik Bullsin sivuille.
Vuosikymmeniä kasvatetun American Bullyn päähenkilöpiirteet: ystävällisyys ihmisiä ja lemmikkejä kohtaan, suuri rakkaus ja kiintymys perhettään kohtaan, konfliktiton luonne, vihan ja aggression puute.


Ovatko kaikki amerikkalaiset kiusaajat ystävällisiä ihmisille? Suurimmaksi osaksi kaikki rodun edustajat ovat erittäin hyviä ihmisten kanssa. Tämä rotu on kasvatettu tämän periaatteen mukaisesti, joten tämä luonteenlaatu on hyvin kiinnitetty American Bullyssa. Vaikka joissain maissa, esimerkiksi Amerikassa, amerikkalaista kiusaajaa XL opetetaan suojelemaan ja suojelemaan omistajaa, epäluottamusta muita kohtaan, mutta tämä on jokaisen koiran omistajan valinta. American Bully -kennelin omistajana en näe järkeä hankkia rotu, joka on hyvä ihmisten kanssa ja sitten kouluttaa sitä olemaan niin hyvä ihmisten kanssa. Sitten on parempi ostaa heti palvelurotu koira.
Onko totta, että amerikkalaiset härät eivät taistele muita eläimiä vastaan? Yleensä kiusaajanaaraat ovat rauhallisempia, rauhallisempia ja ystävällisempiä. Myös urokset, mutta älkäämme unohtako, että uros on uros. Hän välittää edelleen perheestään, alueestaan ​​ja on vaativampi muita eläimiä kohtaan. Tämä ei riipu rodusta, tämä ominaisuus on periaatteessa miehille ominaista. Kaikki urokset, joilla on hyvin kehittyneet vaistot. Jos haluat ostaa hyvän American Bully -pennun, on parempi harkita narttua. Mahdollisuus, että tämä koira on mahdollisimman ystävällinen kaikille, on enemmän kuin jos ostaisit uros American Bullyn.
American Bullies rakastavat perhettään erittäin paljon. Tämä on todistettu tosiasia. Dognik Bulls -kennelissämme on erittäin paljon kiusaajia ja takaan teille, että he ovat erinomaisia ​​perhekoiria.
American Bullyn konfliktiton luonne. Kiusaajat kasvatettiin voimakkaiksi, näyttäviksi seurakoiriksi, mutta hellästi. He todella välttävät konflikteja niin paljon kuin mahdollista eivätkä reagoi muiden koirien provokaatioihin. He eivät myöskään yritä dominoida perheissään, mutta he ymmärtävät täydellisesti paikkansa perheessä. Kuin rakas lemmikki.
Amerikkalaiset sonnit ei kasvatettu olemaan ilkeitä tai aggressiivisia. Tämä ominaisuus löytyy joistakin yksittäisistä koirista, mutta yleensä rodulle on ominaista aggressiivisuuden ja zooaggression puuttuminen.
Jos haluat saada neuvoja American Bully -rodusta, oppia lisää American Bullyn hahmosta tai ostaa American Bully -pennun, kirjoita osoitteeseen:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166