American Bully mladički 2024


Velika in znana drevesnica ameriških bullyjev “Dognik Bulls” bo v letu 2024 imela 3 legla mladičkov.
Čakamo na American Bully mladičke tipov “pocket”, “classic”, “standard”. Vsi mladički bodo imeli ABKC rodovnik, vsa cepljenja, registrirane mikročipe, evropski veterinarski potni list, čistokrvne kupoprodajne pogodbe. Poleg tega nudimo navodila za pravilno vzgojo in vzgojo pasme American Bully iz naše psarne Dognik Bulls. Tako ne boste delali napak pri vzgoji svojega psa, saj smo vse potrebne informacije zbrali v enem velikem vodniku. Te informacije dajemo samo mi, drugi vzreditelji ameriških bullyjev tega ne počnejo. Za naše mladičke American Bully skrbimo tudi po prodaji.
Vsi starši naših bodočih kužkov so zdravi, aktivni, čudoviti American Bullieji. Od dveh od teh treh mam smo že imeli mladičke. Preizkušajo jih potomci. Dali so nam odlične, zdrave, družinam prijazne American Bullieje. Ki razveseljujejo svoje lastnike po vsem svetu. Prav tako nastopajo in zmagujejo na razstavah ranga ABKC in FCI (v državah, kjer partnerji FCI sprejemajo American Bullie na državni ravni).
Spomladi 2024 pričakujemo mladičke od mame “klasičnega” tipa. Njen vzdevek je Dognik Bulls Soo-Ah. Čakamo na mladičke “klasičnega” in “standardnega” tipa. Cena kužka standardne barve (lila, rdeča, modra) je 2000 eur. Cena tricolor mladička (modra tricolor ali lila tricolor) je 2500 eur.
Fotografije Dognik Bulls Soo-Ah:
American bully kennel
Poleti 2024 pričakujemo mladičke od mame “pocket” tipa. Njen vzdevek je Dognik Bulls Lilibeth. Pripeljan iz Rusije. Od nje pričakujemo American Bully mladiče samo “pocket” tipa. Pričakovane barve: modra in lila, rdeča z rdečim nosom (cena teh mladičkov je 2000 eur). In tudi modra tricolor in lila tricolor (cena teh mladičkov je 2500 eur).
Fotografija Dognik Bulls Lilibeth:

Poleti 2024 pričakujemo mladičke od mame “standardnega” tipa. Vzdevek: Valor Inter Plata Afelia Diamond. Bila je pripeljana iz Rusije, a rojena od uvoženih staršev — Španije in ZDA. Mladički bodo tipov “standard” in “classic”. Pričakujemo skotitve samo lilac (2000 eur) in lilac tricolor (2500 eur) ameriških bully mladičkov.
Fotografija Valor Inter Plata Afelia Diamond:

Vsi samci, ki se ujemajo z našimi psi, so vrhunski fantje. Parimo samo z zdravimi psi. Ne vzrejamo psov s hromostjo, bolečimi sklepi ali izrazito skrajšanim gobčkom. Skrbimo za zdrave mladiče American Bully. V naši psarni “Dognik Bulls” ne morete kupiti zelo majhnega (torej v zrelih letih) smešnega mladička s spuščenim nosom in ločnimi nogami. Smo proti vzreji takšnih «ameriških nasilnikov». Vsi naši psi se veliko sprehajajo (in ne le poleti ležijo pod klimo, kot so kratkonosi in kratkonogi ameriški buliji iz slabe pasje vzreje), plavajo in tečejo. Pozimi in poleti. Imeli boste ne le lepega, ampak tudi zelo zdravega in vzdržljivega psa. In to je zelo pomembno za pasmo American Bully.
Naši ameriški nasilneži živijo na Finskem, v Bolgariji, na Danskem, v ZDA, Ukrajini, Rusiji, Belorusiji, Litvi, Latviji, Estoniji, na Švedskem, Češkem, Nizozemskem, Danskem, v Veliki Britaniji, na Irskem, v Španiji, Italiji, na Poljskem, v Belgiji, na Škotskem, v Nemčiji. , Avstrija, Francija, Romunija, Švica.
Imate odlično priložnost, da leta 2024 kupite svojega kužka American Bully. Pišite nam:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Dostava mladičkov American Bully 2024 v katero koli mesto in državo. Dostava se plača posebej glede na oddaljenost in način dostave kužka — z osebnim avtomobilom, z licenciranim prevoznikom živali, z letalom.

American Bully mladički 2024