American Bully mladički poletje 2024


Mladičke pričakujemo poleti v ameriškem bully vrtcu “Dognik Bulls”.
Čakamo na mladičke treh vzrejnih parov. Vsi mladički American Bully bodo skoteni poleti 2024.
1. Žepni in klasični tip. Starši: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Oba starša sta bila pripeljana iz Rusije. Genetsko in veterinarsko testirano. Vsi mladički bodo modri tribarvni in svetlo modri.
2. “Žepni” tip in “klasični” tip. Starši: Dognik Bulls Soo-Ah x Chaw LiIva San Attilus. Mamica mladičkov je bila skotena v naši psarni American Bully. Oče je bil pripeljan iz Rusije. Vsi mladički bodo lila, lila tricolor, modri, modri tricolor.
3. «Standardni» tip. Starši: Valor Inter Plato Afelia Diamond x 815 Bully Camp Noise. Starši so bili pripeljani iz Amerike in Rusije. Preizkušeno. Od teh staršev smo imeli že dve legli mladičkov. Čudoviti psi, ki so osvojili srca ljudi po vsem svetu. Čakamo na rojstvo samo lila mladičkov in v “lila tricolor” barvi.

American bully kennel
Cena mladičkov je 3000 eur. V ceno je vključen kuža, cepljenje glede na starost, antihelmintiki, evropski veterinarski potni list, ABKC mladička (rodovnik). Prav tako vsakega kužka pred odhodom dodatno pregleda veterinar z žigom zdravstvenega stanja v evropskem potnem listu. Z vsakim kužkom American Bully prejmete prodajno pogodbo in list z navodili za nego in vzgojo.
Če želite dobiti več fotografij in videoposnetkov staršev, pridobiti podrobnejše informacije o posameznem paru staršev, nam pišite. Povejte nam o sebi in svojih izkušnjah s psi v prvem sporočilu:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Naši mladički American Bully živijo v 25 državah po vsem svetu. Zato imamo dostavo. Tudi če živite na severnem polu, vam bomo pomagali organizirati dostavo. Glavno, da ste nam všeč kot bodoči lastniki našega kužka American Bully.
Če iščete “kje kupiti kužka American Bully”, nam pišite. Tudi če mladička ne načrtujete poleti 2024, ampak kasneje. V našem vrtcu se paritve izvajajo večkrat na leto. Zato vam bomo povedali o naših prihodnjih načrtih. In skupaj vam bomo našli popolnega kužka American Bully. Ki bo ustrezal vaši družini po velikosti, barvi, značaju. Od leta 2011 živimo z American Bullies. Imamo najboljši vrtec za odrasle in ameriške mladiče Bully. Poleg tega sem kot zdravnik še posebej pozoren na zdravje naših ameriških ustrahovalcev. Vzgajamo samo pregledane, zdrave American Bullieje. Naš vrtec ima celo osebni mikroskop! Da še bolj podrobno in pravočasno pregledamo naše mladiče in odrasle pse American Bully.

S spoštovanjem, lastnica drevesnice Veronika Voitovska. zdravnik.
Izkušen vodnik psov. Živalski psiholog.

American Bully mladički poletje 2024, American Bully mladički, kje kupiti mladička American Bully, psarna mladičev American Bully.