American Bully mladički v Ljubljani


Naša psarna “Dognik Bulls” prodaja mladiče American Bully v Ljubljani! Od uvoženega para staršev. Starši so bili pripeljani iz dveh različnih ruskih vrtcev.
Mati: Dognik Bulls Lilibet. Nima pasemsko genetskih bolezni. To je njeno drugo leglo mladičkov. Prve mladičke je skotil uvoženi ameriški samec. Vsi mladički so bili prodani po vsej Evropi. Odrasli so v odrasle ameriške nasilneže z odličnimi osebnostmi, aktivni, z velikimi lepimi glavami.
Oče: Chaw Li Iva San Attilus. Šampion Latvije, veliki prvak Belorusije, zmagovalec ameriške specialne razstave Bully «Bully Show-2023». Ima osebna potrdila o odsotnosti bolezni, značilnih za pasmo American Bully.
Cena kužka je 3000 eur. Vsi mladički so razglisteni, cepljeni v skladu s starostjo in zahtevami Evropske unije za dobro počutje živali, z registriranim mikročipom, ABKC rodovnikom in evropskim veterinarskim potnim listom.
Če je to vaš prvi American Bully, potem ste zelo srečni. Navodila daje samo naša drevesnica American Bully Ljubljana “Dognik Bulls”. Ta beležka opisuje, kako je vaš mladiček rasel in se razvijal. Kako ga pravilno hraniti, sprehajati, vzgajati. 20 strani najbolj uporabnih informacij.
Pred odhodom v novo družino vsakega kužka American Bully dodatno pregleda veterinar. In o tem prejme opombo v veterinarskem potnem listu. To tako nam, vzrediteljem, kot tudi vam, kupcem, zagotavlja, da 100% kupujete zdravega, veselega kužka American Bully.
Za nakup kužka American Bully Ljubljana nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
V Psarni Ljubljana American Bully so odprte tudi prednajave za ostale kužke.

American Bully mladiči v Ljubljani, psarna American Bully Ljubljana