American bully mladički
Prodam mladičke American Bully, psarna Dognik Bulls. Delujemo od leta 2011, zelo bogate izkušnje na področju kinologije in vzreje. Naši psi živijo v 20 državah sveta. Lastnik psarne: pooblaščeni kinolog-vzreditelj, dr.
Zdaj na voljo: 2 deklici v tipu «pocket bully» (lila in modra). 2 lila fanta v standardnem tipu bully. 4 vijolična dekleta v standardnem tipu bully.
Mladički so skoteni iz dveh vzrejnih parov. Starše so pripeljali iz Amerike, Španije, Rusije.
Fotografije kužkov American Bully:


Mama mladičev American Bully v «pocket» tipu:


Mati mladičkov American Bully v standardnem tipu:


Vsi mladički so trikrat razglisteni. Ob preselitvi v nove domove imajo opravljena cepljenja, evropski veterinarski potni list, mikročip in vpis v evropsko bazo živali, ABKC rodovnik. Memo za prvo leto življenja o prehrani, vzgoji, anthelmintikih, zdravljenju bolh in klopov, dirofilariozi.
Mladički so vzgojeni v gozdu, na ekološko čistem mestu. Že hodijo po dvorišču, se spoprijateljijo z drugimi psi psarne, komunicirajo z otroki in ljudmi. Zelo kontaktni, prijazni, pogumni mladički American Bully. Popolnoma socializirani za svoja leta. Zelo radi imajo ljudi, gredo vsem na roke, z veseljem spoznavajo vse novo in raziskujejo nova ozemlja.
Starši mladičkov so zdravi psi, nimajo ataksije (genetska bolezen ameriških bikov). Nimajo alergij.
Cena kužka je 2000 eur. Dostava kužka se plača posebej. Po svojega kužka se lahko oglasite v naši psarni in si ga osebno izberete. Lahko pa vam pomagamo izbrati kužka preko video povezave in fotografij. In pomagali vam bomo pri dostavi v vašo državo. Mladičke pošiljamo po vsem svetu.
Če želite kupiti kužka American Bully, nam pišite:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls