American bully pennut 2022

American bully pennut 2022
Kennelistämme Dognik Bulls voit ostaa American Bully -pennun. Tällä hetkellä pennut ovat «tasku»- ja «standardi»-tyyppisiä. Tässä näytän pennut «standardi» tyypissä.
Pentujen isä on Amerikasta tuotu uros. Maan mestari, FCI- ja ABKC-järjestelmien

mestareiden isä. Terveystestattu, jälkeläisten varalta, geneettisten rotusairauksien varalta. Sukutaulu Lempinimi: 815 Bully Camp Noise. Uroksilla on voimakas, sukupuupää, leikkaava purenta (ihanteellinen rodun standardiin).
Pentujen emo tuotiin Venäjältä. Hieno tuottaja. Tämä on hänen toinen pentue tältä urokselta. Sukutaulun lempinimi: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Naaras on vahva, suuri, «standardi» tyyppiä. Saksipurenta (ihanteellinen American Bully -rodun standardiin).
Näiden vanhempien ensimmäisessä astutuksessa saimme vahvoja, hyvin lihaksikkaita, voimakkaita amerikkalaisia ​​kiusauksia. Luonteeltaan ne ovat hyviä perhekoiria, vaikka niillä on vakava ulkonäkö. Kaikilla koirilla on herkkä hopeaväri (lila ja lila kolmiväri), heillä ei ole allergioita ja heillä on hyvä terveys. Vahvat nivelet ja nivelsiteet, hyvä hengitysjärjestelmä ja terve sydän.
Uudelleenjalostuksen tarkoituksena oli tuottaa sama poikkeuksellinen pentue ja vahvistaa American Bully -kennelimme Dognik Bulls tyypillistä kantaa. Käytimme seuraavia verilinjoja tässä parittelussa: Dax, Phenom, Status.
Alla kuvia kaikista pentueen pennuista. Useita pentuja myynnissä. Kuinka ostaa American Bully 2022 -pentu kennelistämme, on kuvattu pentujen kuvan alla.
Tyttö Dognik Bulls Ji-An


Tyttö Dognik Bulls Seo-Ah


Tyttö Dognik Bulls Ji-Woo


Tyttö Dognik Bulls Soo-Ah


Tyttö Dognik Bulls Seo-Yun


Tyttö Dognik Bulls Ha-Yoon


Poika Dognik Bulls Yeong-Ho

Boy Dognik Bulls Min-Ho


American Bully pentu 2022 hinta tästä pentueesta on 2000-2500 euroa. Varausvakuus 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan). Keskustele Dognik Bullsin American Bully -pennun ostamisen yksityiskohdista kirjoittamalla meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls
Toimitamme pentuja kaikkialle maailmaan: Eurooppaan, IVY-maihin, Yhdysvaltoihin. Kaikki pennut lähtevät 7-8 viikon ikäisinä ensimmäisellä rokotuksella, eurooppalaisella eläinlääkäripassilla, rekisteröidyllä mikrosirulla, amerikkalaisella sukutaululla. Jos maahantuontisäännöt vaativat vanhemman iän, olemme valmiita pitämään pennun haluttuun ikään asti pientä kulukorvausta vastaan.
Ystävällisin terveisin Veronika Voitovska, American Bully -kennelin johtaja