American Bully pennut 2024


Suuri ja tunnettu American Bully päiväkoti «Dognik Bulls» saa 3 pentuetta vuonna 2024.
Odotamme American Bully pentuja «pocket», «classic», «standard» tyyppejä. Kaikilla pennuilla on ABKC-sukutaulu, kaikki rokotukset, rekisteröidyt mikrosirut, eurooppalaiset eläinlääkäripassit, puhdasrotuisten eläinten osto- ja myyntisopimukset. Lisäksi annamme ohjeita Dognik Bulls -kennelimme American Bully -pennun oikeasta kasvattamisesta ja koulutuksesta. Tämä auttaa sinua välttämään virheitä koirasi kasvatuksessa, sillä olemme koonneet kaikki tarvittavat tiedot yhteen suureen oppaaseen. Vain me annamme nämä tiedot; muut American Bully -kasvattajat eivät tee tätä. Hoidamme American Bully -pentujamme myös myynnin jälkeen.
Kaikkien tulevien pentujen vanhemmat ovat terveitä, aktiivisia, ihania amerikankiusaajia. Meillä oli jo pentuja kahdelta näistä kolmesta emosta. Ne testataan jälkeläisten toimesta. He antoivat meille erinomaisia, terveitä, perheystävällisiä amerikkalaisia ​​kiusauksia. Ne ilahduttavat omistajiaan kaikkialla maailmassa. He myös esiintyvät ja voittavat ABKC:n ja FCI:n näyttelyissä (maissa, joissa FCI-kumppanit hyväksyvät American Bulliesin maatasolla).
Keväällä 2024 odotamme pentuja «klassisen» tyypin emostaan. Hänen lempinimensä on Dognik Bulls Soo-Ah. Odotamme «klassisen» ja «standardin» tyyppisiä pentuja. Vakiovärisen (lila, punainen, sininen) pennun hinta on 2000 euroa. Trikolorin pennun (sininen tricolor tai lila tricolor) hinta on 2500 euroa.
Kuvia Dognik Bulls Soo-Ah:sta:
American bully kennel
Kesällä 2024 odotamme pentuja «pocket» -tyyppiseltä äidiltään. Hänen lempinimensä on Dognik Bulls Lilibeth. Tuotu Venäjältä. Häneltä odotamme vain «pocket» -tyyppisiä American Bully -pentuja. Odotetut värit: sininen ja lila, punainen punaisella nenällä (hinta näiden pentujen 2000 euroa). Ja myös sininen kolmiväri ja lila kolmiväri (näiden pentujen hinta 2500 euroa).
Kuva: Dognik Bulls Lilibeth:

Kesällä 2024 odotamme pentuja «standardi»-tyypin emostaan. Lempinimi: Valor Inter Plata Afelia Diamond. Hän tuotiin Venäjältä, mutta syntyi tuontivanhemmista — Espanjasta ja Yhdysvalloista. Pennut ovat «standardi» ja «klassinen» tyyppiä. Odotamme vain lila (2000 euroa) ja lila tricolor (2500 euroa) amerikkalaisen kiusaajan pentujen syntymää.
Kuva Valor Inter Plata Afelia Diamond:

Kaikki koiriimme sovitetut urokset ovat huippuluokan poikia. Kasvatamme vain terveillä koirilla. Emme kasva koirille, joilla on ontuminen, kipeät nivelet tai erittäin lyhennetty kuono. Hoidamme terveitä American Bully -pentuja. Dognik Bulls -kennelistämme et voi ostaa hauskaa, niskakärkistä, keulajalkaista pentua, joka on hyvin pienikokoinen (eli aikuisiässä). Vastustamme tällaisten «amerikkalaisten kiusaajien» kasvattamista. Kaikki koiramme kävelevät paljon (eivätkä vain makaa ilmastoinnin alla kesällä, kuten lyhytkärkiset ja lyhytjalkaiset amerikkalaiset kiusaajat huonosta koiranjalostuksesta), uivat ja juoksevat. Talvella ja kesällä. Omistat paitsi kauniin, myös erittäin terveen ja kestävän koiran. Ja tämä on erittäin tärkeää American Bully -rodulle.
Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat Suomessa, Bulgariassa, Tanskassa, USA:ssa, Ukrainassa, Venäjällä, Valko-Venäjällä, Liettuassa, Latviassa, Virossa, Ruotsissa, Tšekin tasavallassa, Alankomaissa, Tanskassa, Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Espanjassa, Italiassa, Puolassa, Belgiassa, Skotlannissa, Saksassa , Itävalta, Ranska, Romania, Sveitsi.
Sinulla on loistava mahdollisuus ostaa American Bully -pentu vuonna 2024. Kirjoittakaa meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
American Bully -pentujen toimitus 2024 mihin tahansa kaupunkiin ja maahan. Toimitus maksetaan erikseen pennun etäisyyden ja toimitustavan mukaan — autolla henkilökohtaisesti, luvan saaneen eläinkuljettajan toimesta, lentokoneella.

American Bully pennut 2024