American Bully pennut kesä 2024


Pentuja odotetaan kesällä amerikkalaiseen «Dognik Bulls» -kiusaajatarhaan.
Odotamme pentuja kolmelta jalostusparilta. Kaikki American Bully -pennut syntyvät kesällä 2024.
1. Taskutyyppi ja klassinen tyyppi. Vanhemmat: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Molemmat vanhemmat tuotiin Venäjältä. Geneettisesti ja eläinlääkinnällisesti testattu. Kaikki pennut ovat sinisiä kolmivärisiä ja vaaleansinisiä.
2. Taskutyyppi ja klassinen tyyppi. Vanhemmat: Dognik Bulls Soo-Ah x Chaw LiIva San Attilus. Pentujen emo syntyi American Bully -kennelissämme. Isä tuotiin Venäjältä. Kaikki pennut ovat lila, lila tricolor, sininen, sininen tricolor.
3. «Vakio»-tyyppi. Vanhemmat: Valor Inter Plato Afelia Diamond x 815 Bully Camp Noise. Vanhemmat tuotiin Amerikasta ja Venäjältä. Testattu. Meillä on ollut jo kaksi pentuetta näiltä vanhemmilta. Upeita koiria, jotka ovat valloittaneet ihmisten sydämet ympäri maailmaa. Odotamme vain lilan pentujen syntymää ja «lila tricolor» värissä.

American bully kennel
Pentujen hinta on 3000 euroa. Tämä hinta sisältää pennun, rokotuksen iän mukaan, lääkityslääkkeet, Euroopan eläinlääkäripassin, ABKC-pentukortin (sukuluokka). Lisäksi ennen lähtöä jokainen pentu tarkastaa lisäksi eläinlääkärin, jolla on terveysleima Euroopan passissa. Jokaisen American Bully -pennun mukana saat myyntisopimuksen sekä hoito- ja koulutusohjelomakkeen.
Jos haluat saada lisää kuvia ja videoita vanhemmista, saat tarkempia tietoja kustakin vanhempaparista, kirjoita meille. Kerro itsestäsi ja kokemuksistasi koirien kanssa ensimmäisessä viestissä:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
American Bully -pentumme asuvat 25 maassa ympäri maailmaa. Siksi meillä on toimitus. Vaikka asuisit pohjoisnavalla, autamme toimituksen järjestämisessä. Pääasia, että pidämme teistä American Bully -pentumme tulevina omistajina.
Jos etsit «mistä ostaa American Bully -pentua», kirjoita meille. Vaikka suunnitteletkin pentua ei kesällä 2024, vaan myöhemmin. Taimitarhassamme astutetaan useita kertoja vuodessa. Siksi kerromme teille tulevaisuuden suunnitelmistamme. Ja yhdessä löydämme sinulle täydellisen American Bully -pennun. Joka sopii perheellesi kooltaan, väriltään, luonteeltaan. Olemme asuneet American Bulliesin kanssa vuodesta 2011. Meillä on paras päiväkoti aikuisille ja American Bully pennuille. Lisäksi lääkärinä kiinnitän erityistä huomiota amerikkalaisten kiusaajien terveyteen. Kasvatamme vain tutkittuja, terveitä amerikkalaiskiusaajia. Päiväkodissamme on jopa henkilökohtainen mikroskooppi! Tutkiaksemme American Bully -pentujamme ja aikuisia koiriamme vielä tarkemmin ja oikea-aikaisesti.

Terveisin, taimitarhan omistaja Veronika Voitovska. Lääkäri.
Asiantunteva koiranohjaaja. Eläinpsykologi.

American Bully pennut kesä 2024, American Bully pennut, mistä ostaa American Bully pentu, American Bully pentu kennel.