American Bully pennut, osta kennelistä


Pentuja odotetaan American Bully -kenneliin “DOGNIK BULLS”. American Bully -pentujen syntymä on kesäkuun alussa 2024.
Äiti: Dognik Bulls Lilibet. Tuotu Venäjältä. Ei ole rotuperäisiä sairauksia. Ystävällinen, aktiivinen, erittäin ketterä American Bully. Täysin rotustandardin mukainen. «Tasku»-tyypissä. Asuu kennelissämme muiden koirien kanssa. Kävelee joka päivä vuoden ikäisen lapsemme ja naapurin lasten kanssa.

Isä: Chaw Li Iva San Attilus. Tuotu Venäjältä. Sillä ei ole rotugeneettisiä sairauksia (testattu: rappeuttava myelopatia, hyperurikosuria, neuronaalinen lipofuskinoosi tyyppi 4, neuronaalinen lipofuskinoosi tyyppi 10, verkkokalvon atrofia tyyppi 1, verkkokalvon atrofia tyyppi 2). Tittelit: Latvian mestari, Valko-Venäjän suurmestari. «Bully Show-2023» voittaja. Erittäin ystävällinen uros. Ehdottomasti uskollinen vieraille, muille koirille, lapsille. Sillä on tasapainoinen hermosto.
Mitä sinun tulee tietää ennen kuin ostat American Bully -pennun DOGNIK BULLS -kennelista?
Ensimmäinen. Välitämme kaikista pennuistamme ja meille on tärkeää, mihin perheeseen ne menevät. Siksi, kun olet yhteydessä lastentarhan edustajaan, kerro meille itsestäsi. Kokemuksistasi koirista (vaikka sinulla ei niitä olisi, kerro siitä meille myös). Kuinka suuri perheesi on? Onko kenelläkään perheessä allergioita?
Toinen. Kaikki American Bully -pentumme menevät uusiin perheisiin täydellisillä asiakirjoilla. Jokainen pentu madotetaan vähintään kolme kertaa. Rokotetaan (yksi rokote, jos pentu lähtee 8 viikon kuluttua ja 3 rokotetta, jos pentu lähtee 12 viikon kuluttua). 3 rokotetta ovat täydellinen rokotussarja. Riippuen asuinmaasta, yksi rokote voi riittää pentullesi uuteen perheeseen, tai sinun on ehkä hankittava kaikki kolme. Ymmärrämme, että haluat saada American Bully -pennun mahdollisimman pian. Siksi kerromme sinulle maasi säännöistä ja tarjoamme kätevimmän vaihtoehdon. Kaikilla pennuilla on mikrosiru ja rekisteröintiasiakirjat. Kaikilla pennuilla on eurooppalainen eläinlääkäripassi. Kaikki pennut myydään myyntisopimuksella. Bonus kenneliltä: tarjoamme 20-sivuisen ohjekirjan American Bully -pennun oikeasta kasvatuksesta, ravinnosta ja koulutuksesta. Se kertoo, mitä voit ja mitä et voi tehdä pennullesi. Miten ja mitä opettaa hänelle. Mitä ruokkia ja kuinka usein. Yleisesti ottaen se sisältää vastaukset kaikkiin peruskysymyksiin, joita sinulla saattaa olla koiranpentu ensimmäisenä elinvuotena.
Kolmanneksi. Minkä värisiä ja tyyppisiä American Bully -pentujamme ovat? Odotamme pääosin «tasku»-tyyppisiä pentuja, ehkä muutama pentu tulee olemaan «klassista» tyyppiä. «Klassinen» tyyppi on koira, joka on hieman korkeampi ja luustoltaan kevyempi. Odotamme American Bullyn pentuja vain sinisessä tricolorissa ja yksinkertaisessa sinisessä väreissä.
Neljäs. Mikä on DOGNIK BULLS -kennelin American Bully -pennun hinta? Koska kyseessä on ulkosiitos, tämä tarkoittaa, että uros, josta pennut syntyvät, ei kuulu kennelimme. Nämä ovat suuret matkakulut, parittelun maksu, itse parittelu ja lisäasiakirjojen laatiminen. American Bully -pennun hinta tulee olemaan 3000 euroa. Pentuvarausmaksu — 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan). Varausvakuus maksetaan varattaessa pentua (valinnan mukaan ensimmäinen tai toinen valinta uros/naaras) tai pentujen syntymän jälkeen, mikäli syntymähetkellä on vielä varaamattomia pentuja. Tyypillisesti jotkut American Bully -pennut on varattu jo ennen syntymää. Siksi neuvottele perheesi kanssa, päätä kenet haluat: pojan vai tytön ja kirjoita meille varataksesi upea American Bully -pentu.
Viides. Toimitamme pentujamme ympäri maailmaa. Yleensä tämä on henkilökohtainen toimitus, mutta joskus kuriirien kanssa. Tai voit tulla kenneliin hakemaan American Bully -pentuasi henkilökohtaisesti. Olemme iloisia voidessamme tavata sinut, näytämme pentujen emän ja näet henkilökohtaisesti kuinka ihanteellinen tämä koira on. Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat 26 maassa ympäri maailmaa. Kokemuksemme pentujen toimittamisesta on valtava.
Jos haluat ostaa American Bully -pennun kennelistä, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Kuva amerikkalaisten kiusaajapentujen vanhemmista yhdessä:

Osta American Bully pentuja kennelistä, American Bully pennut, American Bully booking, American Bullies 2024, osta Bully pentu, American Bully hinta, American Bully pentu hinta, American Bully pentu hinta kennelistä, osta sininen American Bully, osta sininen kolmivärinen American Bully