American bully pennut

American bully pennut
Myydään American Bully -pentuja, Dognik Bulls -kennel. Olemme työskennelleet vuodesta 2011, erittäin laaja kokemus kynologiasta ja jalostuksesta. Koiramme elävät 20 maassa ympäri maailmaa. Kennelomistaja: sertifioitu kynologi-kasvattaja, lääkäri.
Nyt saatavilla: 2 tyttöä «pocket bully» -tyypissä (lila ja sininen). 2 lila poikaa standart bully-tyypissä. 4 violettia tyttöä standart kiusaajatyypissä.
Pennut syntyvät kahdesta jalostusparista. Vanhemmat tuotiin Amerikasta, Espanjasta ja Venäjältä.
Kuvia American Bully -pennuista:


American Bully -pentujen äiti «pocket»:


American Bully -pentujen äiti standart tyypissä:


Kaikki pennut madotetaan kolme kertaa. Uusiin koteihin muuttaessaan heillä on rokotukset, eurooppalainen eläinpassi, mikrosiru ja rekisteröityminen eurooppalaiseen eläintietokantaan, ABKC:n sukutaulu. Muistio ensimmäiselle elinvuodelle ravitsemuksesta, koulutuksesta, lääkityslääkkeistä, kirppujen ja punkkien hoidosta, dirofilariaasista.
Pennut kasvavat metsässä, ekologisesti puhtaassa paikassa. He kävelevät jo pihalla, ystävystyvät kennelin muiden koirien kanssa, kommunikoivat lasten ja ihmisten kanssa. Erittäin kontakteja, ystävällisiä, rohkeita American Bullyn pentuja. Täysin sosiaalistuneet ikäisekseen. He rakastavat ihmisiä kovasti, menevät kaikkien käsiin, he ovat iloisia saadessaan tutustua kaikkeen uuteen ja tutkia uusia alueita.
Pentujen vanhemmat ovat terveitä koiria, joilla ei ole ataksiaa (amerikkalaisten härkien geneettinen sairaus). Heillä ei ole allergioita.
Pennun hinta on 2000 euroa. Pennun toimitus maksetaan erikseen. Voit tulla kennelimme hakemaan pentuasi ja valita hänet henkilökohtaisesti. Tai voimme auttaa sinua pennun valinnassa videolinkin ja kuvien avulla. Ja autamme toimituksessa maahasi. Toimitamme pentuja kaikkialle maailmaan.
Jos haluat ostaa American Bully -pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166