American bully pentuja harmaa


Virallinen American Bully kennel “DOGNIK BULLS” saa harmaita (sinisiä) pentuja.
Tulevien pentujen vanhemmat ovat tuotuja kahdesta eri venäläisestä lastentarhasta. Väri: sininen tricolor. He tuottavat American Bully -pentuja «harmaa/sininen» ja «sininen tricolor» väreissä.
Kuva vanhemmista yhdessä:

Pentujen isä on Latvian mestari, Valko-Venäjän suurvalio, Bully Show 2023 -voittaja. Näyttelyiden osallistuja ja voittaja eri maissa. Hänellä on henkilökohtaiset todistukset geneettisten sairauksien puuttumisesta. Lempinimi: Chaw Li Iva San Attilus.
Pentujen emo tuotiin Venäjältä. Tämä on hänen toinen pentueensa. Ensimmäisen pentueen pennut kasvoivat vahvoiksi ja kauniiksi «taskutyyppisiksi». Aktiivinen, ystävällinen, hyvä mielenterveys ja terveys. Pentujen emolla ei myöskään ole rotukohtaisia ​​geneettisiä sairauksia. Lempinimi: Dognik Bulls Lilibet.

Jos haluat ostaa «harmaan American Bully -pennun», kirjoita meille lastentarhaan:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Mikä on harmaan American Bully -pennun hinta? Kaikki näiden vanhempien pennut maksavat 3000 euroa (sekä sininen että sininen tricolor). Varausvakuus — 500 euroa (sisältyy pennun kokonaishintaan). Pennut voivat siirtyä uusiin koteihin 8 viikon syntymän jälkeen. Kaikki American Bully -pennut madotetaan useita kertoja, rokotetaan, rekisteröidyllä mikrosirulla, Euroopan eläinlääkäripassilla, ABKC-sukutaululla. Vain American Bully -kennelissämme annamme jokaiselle pennulle suuren lisämuistutuksen. Siinä kuvataan, kuinka pentu kasvoi ja kehittyi, kuinka ruokkia sitä oikein ja kuinka esitellä hänelle kaikkea uutta tässä maailmassa. Ja muuta tärkeää tietoa, yksinomaan meiltä. Tämä auttaa sinua kasvattamaan viileän ja terveen koiran ja kouluttamaan American Bully -pentuasi oikein ja ajoissa.
Kun pennut ovat vielä kennelissä, ne kaikki käyvät läpi varhaisen sosialisoinnin. Tämä on tutustumista muihin ihmisiin, erilaisiin lapsiin, muihin koiriin, kissoihin. Tämä on kävely taimitarhassa ja metsässä. Tämä on koulutus kynsien leikkaamiseen ja korvien puhdistamiseen. Autossa matkustaminen. Kauluksen ja talutushihnan käyttöä harjoitellaan. Jos harmaat American Bully -pennut lähtevät 8 viikon kuluttua (jotkut maat voivat lähettää vain vanhempia pentuja), he ovat myös tottuneet nimeensä ja peruskäskyihinsä.
Voit kysyä sinua kiinnostavia kysymyksiä kirjoittamalla minulle henkilökohtaisesti.
Amerikkalaiset kiusaajamme asuvat 26 maassa ympäri maailmaa. Jos siis haluat ostaa harmaan American Bully -pennun kennelistämme, mutta asut kaukana meistä, autamme toimituksen järjestämisessä. Olemme myös iloisia voidessamme nähdä kaikki mahdolliset harmaiden American Bully -pentujemme omistajat vieraina.
Terveisin Veronika Voitovska. Virallisen American Bully -kennelin «DOGNIK BULLS» omistaja. Sertifioitu koiranohjaaja. Laillistettu eläinpsykologi.

Grey American Bully pentu, virallinen American Bully -kennel, osta harmaa American Bully -pentu, osta harmaa American Bully -pentu, harmaan American Bully -pennun hinta