American Bully pentuja Helsingissä


Kennelimme «Dognik Bulls» myy American Bully -pentuja Helsingissä! Tuodulta vanhempaparilta. Vanhemmat tuotiin kahdesta eri venäläisestä lastentarhasta.
Äiti: Dognik Bulls Lilibet. Ei ole rotuperäisiä sairauksia. Tämä on hänen toinen pentueensa. Ensimmäiset pennut syntyivät amerikkalaisesta urosta. Kaikki pennut myytiin ympäri Eurooppaa. Heistä kasvoi aikuisia amerikkalaisia ​​kiusauksia, joilla oli erinomaisia ​​persoonallisuuksia, aktiivisia, suurilla kauniilla päillä.
Isä: Chaw Li Iva San Attilus. Latvian mestari, Valko-Venäjän Grand Champion, voittaja American Bully Specialty Show “Bully Show-2023”. Hänellä on henkilökohtaiset todistukset American Bully -rodulle ominaisten sairauksien puuttumisesta.
Pennun hinta on 3000 euroa. Kaikki pennut ovat madotettuja, rokotettuja iän ja EU:n eläinten hyvinvointivaatimusten mukaisesti, niillä on rekisteröity mikrosiru, ABKC-sukutaulu ja eurooppalainen eläinlääkäripassi.
Jos tämä on ensimmäinen American Bullysi, olet erittäin onnekas. Vain Helsingin American Bully -tarhamme “Dognik Bulls” antaa ohjeita. Tämä muistio kuvaa kuinka pentu kasvoi ja kehittyi. Kuinka ruokkia häntä oikein, kävellä häntä, kouluttaa häntä. 20 sivua hyödyllisintä tietoa.
Ennen lähtöä uuteen perheeseen jokainen American Bully -pentu käy lisäksi eläinlääkärin tarkastuksessa. Ja hän saa tästä merkinnän eläinlääkäripassiin. Tämä takaa sekä meille kasvattajille että teille ostajille, että ostatte 100% terveen, onnellisen American Bully -pennun.
Jos haluat ostaa American Bully -pennun Helsingistä, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Myös muiden pentujen ennakkovaraukset ovat auki Helsingin American Bully Kennelissä.

American Bully pennut Helsingissä, American Bully Kennel Helsinki