American bully pris
Hvad bestemmer normalt prisen på en hvalp eller en voksen amerikansk bully?
1. Kvaliteten af ​​selve bully hvalpen. Hvis hvalpen ikke har ægteskab, racedefekter, så koster det mere end andre hvalpe i kuldet. Afhænger af hovedet, knoglerne, brystets bredde, poter og så videre.
2. Fra kuldets stamtavle. Hvis disse er sjældne, eksklusive, eftertragtede blodtyper, er alle hvalpe i dette kuld dyre.
3. Fra om der var en parring indenfor kennelen eller det var en udgangsparring. Omkostningerne ved at parre sig i vores land med en amerikansk Bully-han er 1500-5000 euro. Udgangsparringer 3000-10000 euro, plus rejseudgifter.
4. Nogle gange er piger dyrere end drenge. Men ikke altid. I vores American Bully kennel Dognik Bulls er drenge oftest dyrere end piger.
5. Titler på forældre, deres sejre i berømte udstillinger i landet og i udlandet.
6. Nogle farver er dyrere. For eksempel er hvalpe af den amerikanske bølle af lilla, blå, tricolor farver dyrere.
7. Inden for samme kuld kan forskellen i pris for hver hvalp nå op på 1500 euro.


I vores kennel er gennemsnitsprisen for en american bully 2000-2500 euro, hvis det ikke er en udgangsparring. Fra 3000 euro, hvis strikketøjet er væk. Udgående parringer af amerikanske bøller er en strøm af nye, gode blodlinjer til deres jævne og velkendte, veletablerede avl. Rejseparringer er nødvendige for udviklingen af ​​kennelen og American Bully racen.
For at finde ud af de aktuelle priser for American Bully i vores Dognik Bulls kennel. At købe en American Bully-hvalp. Lær om karakteren af ​​American Bully, en beskrivelse af American Bully racen. Skriv til os:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls