American Bully psarna ABKC


Ameriški bully iz psarne Dognik Bulls imajo prijazen značaj in ljubezen do svoje družine. Imajo dobre možgane, odličen živčni sistem in močno navezane na lastnike. Naša vzrejna linija ABKC American Bully je zasnovana za proizvodnjo zdravih, aktivnih, zanesljivih, prijaznih psov pocket, standardnega in klasičnega tipa. Za družinsko življenje, športna tekmovanja na amaterski ravni, razstave po vsem svetu (v ABKC, FCI itd.).
Samo naš rejski program, ki temelji na vrhunskih ameriških bullijih, lahko daje tako odlične rezultate.
Vzreditelje v našo drevesnico ABKC American Bully so pripeljali iz Amerike, Italije in Rusije. Tukaj je primer odraslih ameriških nasilnikov iz drevesnice Dognik Bulls. Upoštevajte, da imajo naši psi dobre, močne tačne sklepe, široke nosnice (naši ameriški bully dihajo in se ne dušijo kot psi z ozkimi nosnicami), skladno zgradbo telesa (ni psov z ekstremnimi velikostmi ali nesorazmernimi).

Ne varčujemo s časom in denarjem za razvoj naše psarne in naših psov. Zato smo pripeljali (in še naprej prinašamo) najboljše ameriške bully z vsega sveta. Vsako leto damo naše bully na pregled pri veterinarju. Opravljamo genetske teste vseh pasem. Ameriške bullije naše osebne vrhunske kakovosti lahko kupite le pri nas, v drevesnici Dognik Bulls ABKC.
Kakovostna vzreja American Bullies ABKC ni ruleta! To je preračunan in analiziran sistem z vseh strani. Kako do samo zdravih psov (kvalitetni starši + zdravstveni pregledi in izkušnje z vzrejo psov). Kako pridobiti pse s stabilnim živčnim sistemom.
S svojim znanjem in izkušnjami vedno dobimo vedno dobre mladičke American Bully. In če iz te piramide znanja odstraniš vsaj eno sestavino, potem se bosta iz celega legla 5-10 mladičev skotila samo en ali dva dobra mladička. Zato je za kupce tako pomembno, da izberejo staro, ugledno in dobro poznano mačkarno American Bully ABKC. Kupiti kužka in uživati ​​v čudovitem psu do konca življenja.
Naši psi so prvaki v sistemih ABKC, FCI in prvaki različnih držav v drugih organizacijah. Tudi ameriški bully iz psarne Dognik Bulls sodelujejo in zmagujejo na športnih tekmovanjih v vlečenju uteži, dirkanju, skoku v daljino, skoku v višino itd.
ABKC American Bully Kennel ima trenutno mladičke naprodaj. Povprečna cena mladička ABKC American Bully v naši psarni je 2000 eur. Dostavimo lahko v katero koli državo sveta (naši psi živijo že v 25 državah).

Pišite nam in povejte o sebi. Povejte nam tudi, koga želite — spol, barvo itd.
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
S spoštovanjem, lastnica psarne American Bully ABKC-Veronika Voitovska.

American Bully psarna ABKC