American bully puppy’s 2022 Netherlands

American bully puppy’s 2022 Netherlands

In onze kennel Dognik Bulls kunt u een American Bully pup kopen. Op dit moment zijn er pups in het «pocket» type en het «standaard» type. Hier zal ik de pups in het «standaard» type showen.


De vader van de pups is een uit Amerika geïmporteerde reu. Kampioen van het land, vader van kampioenen in de FCI- en ABKC-systemen. Getest op gezondheid, getest op nakomelingen, getest op genetische rasziekten. Stamboom bijnaam: 815 Bully Camp Noise. Het mannetje heeft een krachtige stamboomkop, schaargebit (ideaal voor de rasstandaard).
De moeder van de pups kwam uit Rusland. Geweldige producent. Dit is haar tweede nestje van deze reu. Stamboom bijnaam: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Het vrouwtje is sterk, groot, van het «standaard» type. Schaargebit (ideaal voor de Amerikaanse Bully-rasstandaard).
Bij de eerste dekking van deze ouders kregen we sterke, goed gespierde, krachtige American Bullies. Van nature zijn het goede gezinshonden, maar met een serieuze uitstraling. Alle honden hebben een delicate zilverkleur (lila en lila driekleur), ze hebben geen allergieën en zijn goed gezond. Sterke gewrichten en banden, een goede luchtwegen en een gezond hart.
Het doel van de herfokkerij was om hetzelfde buitengewone nest te produceren en de typische stam in onze American Bully kennel Dognik Bulls te versterken. Bij deze dekking hebben we de volgende bloedlijnen gebruikt: Dax, Phenom, Status.
Hieronder staan ​​foto’s van alle pups van het nest. Er zijn meerdere pups te koop. Hoe u een American Bully 2022 pup koopt in onze kennel staat beschreven onder de foto van de pups.
Meisje Dognik Bulls Ji-An


Meisje Dognik Bulls Seo-Ah


Meisje Dognik Bulls Ji-Woo


Meisje Dognik Bulls Soo-Ah


Meisje Dognik Bulls Seo-Yun


Meisje Dognik Bulls Ha-Yoon


Jongen Dognik Bulls Yeong-Ho


Jongen Dognik Bulls Min-Ho


De prijs van een American Bully pup 2022 uit dit nest is 2000-2500 euro. Aanbetaling 500 euro (inbegrepen in de totale prijs van de pup). Schrijf ons om de details van het kopen van een American Bully-puppy van Dognik Bulls te bespreken:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
We leveren puppy’s over de hele wereld: in Europa, het GOS, de VS. Alle puppy’s vertrekken op de leeftijd van 7-8 weken met de eerste vaccinatie, Europees veterinair paspoort, geregistreerde microchip, Amerikaanse stamboom. Als de regels voor invoer in uw land een hogere leeftijd vereisen, staan ​​we klaar om de puppy tot de gewenste leeftijd te houden tegen een kleine vergoeding van de kosten.
Met vriendelijke groet, Veronika Voitovska, hoofd van de American Bully kennel