American bully-puppy’s

American bully-puppy’s
American Bully-puppy’s te koop, kennel Dognik Bulls. Wij werken sinds 2011 zeer ruime ervaring in kynologie en fokkerij. Onze honden leven in 20 landen van de wereld. Kenneleigenaar: gediplomeerd kynoloog-fokker, arts.
Nu beschikbaar: 2 meisjes van het type «pocket bully» (lila en blauw). 2 lila reutjes in standaard bully type. 4 paarse meisjes in standaard bully type.
Pups worden geboren uit twee kweekkoppels. Ouders werden meegenomen uit Amerika, Spanje, Rusland.
Foto’s van American Bully-puppy’s:


Moeder van American Bully-puppy’s in het type «pocket»:


Moeder van American Bully-puppy’s in standaardtype:


Alle pups zijn drie keer ontwormd. Bij verhuizing naar nieuwe woningen hebben ze vaccinaties, een Europees veterinair paspoort, een microchip en registratie in de Europese dierendatabase, ABKC stamboom. Memo voor het eerste levensjaar over voeding, opvoeding, ontwormingsmiddelen, behandelingen tegen vlooien en teken, dirofilariasis.
Puppy’s worden grootgebracht in het bos, op een ecologisch schone plek. Ze lopen al in de tuin, maken vrienden met andere honden van de kennel, communiceren met kinderen en mensen. Zeer contact, vriendelijke, moedige puppy’s van de American Bully. Volledig gesocialiseerd voor hun leeftijd. Ze houden heel veel van mensen, ze gaan naar ieders handen, ze maken graag kennis met al het nieuwe en verkennen nieuwe gebieden.
De ouders van de pups zijn gezonde honden, hebben geen ataxie (een erfelijke ziekte van American bully). Ze hebben geen allergieën.
De prijs van een pup is 2000 euro. Levering van een puppy wordt apart betaald. U kunt voor uw pup naar onze kennel komen en hem persoonlijk uitkiezen. Of we kunnen u helpen bij het kiezen van een puppy door middel van een videolink en foto’s. En we zullen helpen met de levering aan uw land. We verzenden puppy’s over de hele wereld.
Als u een American Bully-puppy wilt kopen, schrijf ons dan:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls