American Bully-recensies

American Bully-recensies
Wij zijn een van de grootste Amerikaanse Bully kennels in Europa — Dognik Bulls. Vandaag zullen we het hebben over het onderwerp: American Bully-recensies.


De beste manier om te vertellen over American Bullies is via de beoordelingen van onze kenneleigenaren.
1. Kristina, eigenaresse van een Amerikaanse Bully van de Dognik Bulls kennel. Moskou, Rusland.
“Ik hou meer van mijn Amerikaanse bullebak dan van wie dan ook. Ze is een heel coole hond. En in uitstekende gezondheid. We hebben geen allergieën. Om de zes maanden maken we een echo van het hart, doen we een algemene bloedtest en een biochemische bloedtest — de hond is helemaal gezond. Ze heeft sterke gezonde gewrichten, goede ademhaling, uithoudingsvermogen op het niveau van een pitbullterriër. En ze is erg mooi.»
2. Inga, eigenaresse van een Amerikaanse Bully van de Dognik Bulls kennel. Ierland.
“Onze Ache houdt van tv kijken, vooral shows met dieren. Ze houdt van wandelen en slapen in bed met mijn dochter. Hij lijkt veel op zijn vader uit Illinois en daar ben ik blij om. We wilden dat onze puppy opgroeide als een vader. De crèche hielp bij het kiezen van een puppy uit de juiste dekking, vanaf de kindertijd vertelde hij ons wat voor soort puppy we nodig hadden. Nu genieten we samen van elke dag.”
3. Tatyana, eigenaresse van een Amerikaanse Bully van de Dognik Bulls kennel. Oekraïne.
“Onze Stallone is perfect. Hij is sterk, snel, duurzaam. We gaan met hem naar tentoonstellingen en doen mee aan sportwedstrijden voor sterke honden. Hij houdt heel veel van ons hele gezin. Weet hoe te beschermen. Houdt helemaal niet van vissenkoppen, maar houdt van vis. We hebben zelfs twee keer met hem gefokt en geweldige puppy’s gekregen. Bedankt voor zo’n mooie, volbloed hond.»
4. Marina, eigenaresse van een Amerikaanse Bully uit de Dognik Bulls kennel. Oekraïne
“Beha is een geweldige hond. Ze is van het pockettype, maar erg mobiel en actief. Op straat is vrienden met andere honden, mensen, kinderen. Er zijn geen problemen met haar. Ze is geschikt voor elke industriële voeding, ondanks dat ze een blauwe kleur heeft. Toen ik net op zoek was naar een puppy, las ik dat blauwe Amerikaanse stieren vaak allergisch zijn. Maar we hadden geluk met de kennel en met de hond. Beha heeft meerdere shows gewonnen, is bevallen van een nestje pups.”
Graag wil ik alle baasjes van onze honden bedanken. Uit liefde voor uw huisdieren, om voor ze te zorgen. Voor het feit dat we geen fout hebben gemaakt toen we ze puppy’s verkochten.
American Bully-recensies zijn niet zomaar een artikel, dit is een verhaal over een grote en vriendelijke multinationale Dognik Bulls-familie.
Schrijf ons voor meer informatie over het American Bully-ras of om een ​​American Bully-puppy te kopen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls