American Bully recensioner
Vi är en av de största amerikanska Bully-kennlarna i Europa — Dognik Bulls. Idag kommer vi att prata om ämnet: American Bully recensioner.


Det bästa sättet att berätta om American Bullies är från våra kennelägares recensioner.
1. Kristina, ägare till en American Bully från Dognik Bulls kennel. Moskva, Ryssland.
«Jag älskar min American Bully mer än någon annan. Hon är en väldigt cool hund. Och vid utmärkt hälsa. Vi har inga allergier. Var sjätte månad gör vi ett ultraljud av hjärtat, tar ett allmänt blodprov och ett biokemiskt blodprov – hunden är helt frisk. Hon har starka friska leder, bra andning, uthållighet i nivå med en pitbull terrier. Och hon är väldigt vacker.»
2. Inga, ägare till en American Bully från Dognik Bulls kennel. Irland.
«Vår värk älskar att titta på tv, speciellt program med djur. Hon älskar att gå och sova i sängen med min dotter. Han ser mycket ut som sin Illinois-pappa och jag är glad. Vi ville att vår valp skulle växa upp som en pappa. Barnkammaren hjälpte till att välja valp från rätt parning, redan från barndomen berättade han för oss vilken sorts valp vi behöver. Nu njuter vi av varje dag tillsammans.”
3. Tatyana, ägare till en American Bully från Dognik Bulls kennel. Ukraina.
«Vår Stallone är perfekt. Han är stark, snabb, hållbar. Vi följer med honom på utställningar och deltar i idrottstävlingar för starka hundar. Han älskar hela vår familj väldigt mycket. Vet hur man skyddar. Gillar inte alls fiskhuvuden, men älskar fisk. Vi födde upp honom två gånger och fick underbara valpar. Tack för en så vacker, fullblodshund.”
4. Marina, ägare till en American Bully från Dognik Bulls kennel. Ukraina
«Beha är en fantastisk hund. Hon är i ficktyp, men väldigt rörlig och aktiv. På gatan är vänner med andra hundar, människor, barn. Det är inga problem med henne. Hon passar till vilken industrimat som helst, trots att hon har en blå färg. När jag bara letade efter en valp läste jag att blå amerikanska tjurar ofta har allergier. Men vi hade tur med kenneln och med hunden. Beha vann flera utställningar, födde en kull valpar.”
Jag vill tacka alla ägare till våra hundar. För kärleken till dina husdjur, för att du tar hand om dem. För att vi inte gjorde ett misstag när vi sålde valparna.
American Bully-recensioner är inte bara en artikel, det här är en berättelse om en stor och vänlig multinationell Dognik Bulls-familj.
För att lära dig mer om American Bully-rasen eller köpa en American Bully-valp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls