american bully recenzije
Mi smo jedna od najvećih uzgajivačnica American Bully u Europi — Dognik Bulls. Danas ćemo govoriti o temi: American Bully recenzije.


Najbolji način da kažete o američkim nasilnicima je iz recenzija naših vlasnika uzgajivačnice.
1. Kristina, vlasnica American Bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls. Moskva, Rusija.
“Volim svog američkog siledžiju više od ikoga. Ona je jako cool pas. I izvrsnog zdravlja. Nemamo alergije. Svakih šest mjeseci radimo ultrazvuk srca, uzimamo opću krvnu sliku i biokemijsku krvnu sliku — pas je potpuno zdrav. Ima jake zdrave zglobove, dobro diše, izdržljivost na razini pit bull terijera. I jako je lijepa.»
2. Inga, vlasnica American Bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls. Irska.
“Naš Ache voli gledati televiziju, posebno emisije sa životinjama. Voli šetati i spavati u krevetu s mojom kćeri. Jako sliči svom tati iz Illinoisa i drago mi je. Htjeli smo da naše štene odraste kao tata. Rasadnik je pomogao odabrati štene iz pravog parenja, od samog djetinjstva nam je govorio kakvo štene trebamo. Sada uživamo u svakom danu zajedno.”
3. Tatyana, vlasnica American Bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls. Ukrajina.
“Naš Stallone je savršen. On je snažan, brz, izdržljiv. Idemo s njim na izložbe i sudjelujemo u sportskim natjecanjima za snažne pse. Jako voli cijelu našu obitelj. Zna zaštititi. Uopće ne voli riblje glave, ali voli ribu. Parili smo ga čak dva puta i imali divne štence. Hvala vam na tako lijepom, čistokrvnom psu.”
4. Marina, vlasnica American Bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls.
“Beha je super pas. Ona je džepnog tipa, ali vrlo pokretna i aktivna. Na ulici je prijatelj s drugim psima, ljudima, djecom. S njom nema problema. Pogodna je za bilo koju industrijsku hranu, unatoč činjenici da ima plavu boju. Kad sam samo tražio štene, pročitao sam da plavi američki bikovi često imaju alergije. Ali imali smo sreće s uzgajivačnicom i sa psom. Beha je pobijedila na nekoliko izložbi, okotila leglo štenaca.”
Ovim putem zahvaljujem svim vlasnicima naših pasa. Za ljubav prema vašim ljubimcima, za brigu o njima. Za to što nismo pogriješili kad smo im prodali štence.
Recenzije American Bully nisu samo članak, ovo je priča o velikoj i prijateljskoj multinacionalnoj obitelji Dognik Bulls.
Kako biste saznali više o pasmini American Bully ili kupili štene American Bully, pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls