American bully standard, buy Slovenia

American bully standard, buy Slovenia

Naša psarna American Bully Standard Slovenija «Dognik Bulls» predstavlja ekskluzivno leglo! Oče kužkov, znanih po vsem svetu lastnikov nasilnežev — 815 Bully Camp Noise — je bil pripeljan iz Amerike. Pregledan, zdrav, ima čiste teste na genetske pasemske bolezni. Ima šampionske naslove na razstavah. Odlična anatomija, gibanje, zdravo srce in pljuča – popolni American Bully.

Mama legla je bila pripeljana iz Rusije — Valor Inter Plato Afelia Diamond. Zdrav zaradi rodovniških genetskih bolezni staršev. Močna velika lila deklica. Pregledan, popolnoma zdrav. Zelo aktiven, mobilen, neverjetno prijazen do ljudi in psov.

To je drugo leglo tega para staršev. Nazadnje so se njihovi mladički skotili pred 2,5 leti. Zrasli so v zelo lepe American Bullieje v «standardnem» tipu. S temi mladički smo popolnoma zadovoljni, zato smo se odločili, da to paritev ponovimo. Po očetovi strani so otroci popolnoma ameriške vzreje, po mamini pa špansko/ameriške vzreje. Če ste zainteresirani, vam osebno pokažemo mladičke iz prejšnje paritve. Vsi živijo na Finskem in v Ukrajini.

Vsi mladički American Bully se preselijo v nove domove cepljeni po starosti, z mikročipom, evropskim veterinarskim potnim listom, ameriškim rodovnikom.

Za rezervacijo in nakup psa American Bully tip standard Slovenija nam pišite:

Instagram psarna american bully Slovenija — dognikbulls

Elektronski naslov: dognikb@gmail.com

Dekle Dognik Bulls Ji-An

Dekle Dognik Bulls Seo-Ah

Dekle Dognik Bulls Ji-Woo

Dekle Dognik Bulls Soo-Ah

Dekle Dognik Bulls Seo-Yun

Dekle Dognik Bulls Ha-Yoon Fant

Dognik Bulls Yeong-Ho Fant

Dognik Bulls Min-Ho