American Bully štenci 2024


Veliki i poznati američki Bully rasadnik “Dognik Bulls” će 2024. godine imati 3 legla štenaca.
Čekamo American Bully štence tipova “pocket”, “klasični”, “standardni”. Svi štenci će imati ABKC rodovnicu, sva cjepiva, registrirane mikročipove, europske veterinarske putovnice, čistokrvne životinje kupoprodajne ugovore. Dodatno, dajemo upute o pravilnom odgoju i obrazovanju šteneta American Bully iz naše uzgajivačnice Dognik Bulls. To će vam pomoći da ne pogriješite pri odgoju vašeg psa, jer smo sve potrebne informacije sakupili u jednom velikom vodiču. Samo mi dajemo ove informacije; drugi uzgajivači američkih bulija to ne rade. Brinemo se o našim American Bully štencima i nakon prodaje.
Svi roditelji naših budućih štenaca su zdravi, aktivni, divni američki nasilnici. Već smo imali štence od dvije od ove tri majke. Testiraju ih potomci. Dali su nam izvrsne, zdrave American Bullie prikladne za obitelj. Koji oduševljavaju svoje vlasnike diljem svijeta. Također nastupaju i pobjeđuju na izložbama ranga ABKC i FCI (u zemljama u kojima FCI partneri prihvaćaju američke nasilnike na razini zemlje).
U proljeće 2024. godine očekujemo štence od majke “klasičnog” tipa. Nadimak joj je Dognik Bulls Soo-Ah. Čekamo štence klasičnog i standardnog tipa. Cijena šteneta standardne boje (lila, crvena, plava) je 2000 eura. Cijena trobojnog šteneta (plava trobojnica ili lila tricolor) je 2500 eura.
Fotografije Dognik Bulls Soo-Ah:
American bully kennel
U ljeto 2024. godine očekujemo štence od majke “pocket” tipa. Nadimak joj je Dognik Bulls Lilibeth. Dovezeno iz Rusije. Od nje očekujemo American Bully štence samo “pocket” tipa. Očekivane boje: plava i lila, crvena sa crvenim nosom (cijena ovih štenaca je 2000 eura). I također plava trobojnica i lila tricolor (cijena ovih štenaca je 2500 eura).
Fotografija Dognik Bulls Lilibeth:

U ljeto 2024. očekujemo štence od majke “standardnog” tipa. Nadimak: Valor Inter Plata Afelia Diamond. Dovedena je iz Rusije, ali rođena od uvezenih roditelja — Španjolske i SAD-a. Štenci će biti standardnog i klasičnog tipa. Očekujemo okote samo lila (2000 eura) i lila tricolor (2500 eura) štenaca American bully.
Fotografija Valor Inter Plata Afelia Diamond:

Svi mužjaci koji odgovaraju našim psima su dečki vrhunske klase. Parimo se samo sa zdravim psima. Ne parimo pse sa šepavim, bolnim zglobovima ili izrazito skraćenom njuškom. Brinemo se za zdrave American Bully štence. U našoj uzgajivačnici «Dognik Bulls» ne možete kupiti smiješno štene s prćastim nosom i pognutim nogama vrlo male veličine (znači u odrasloj dobi). Mi smo protiv uzgoja takvih «američkih nasilnika». Svi naši psi puno hodaju (a ne samo ljeti leže pod klimom, poput američkih nasilnika s kratkim nosom i nogama iz lošeg uzgoja pasa), plivaju i trče. Zimi i ljeti. Posjedovat ćete ne samo lijepog, već i vrlo zdravog i izdržljivog psa. A to je vrlo važno za pasminu American Bully.
Naši američki nasilnici žive u Finskoj, Bugarskoj, Danskoj, SAD-u, Ukrajini, Rusiji, Bjelorusiji, Litvi, Latviji, Estoniji, Švedskoj, Češkoj, Nizozemskoj, Danskoj, Velikoj Britaniji, Irskoj, Španjolskoj, Italiji, Poljskoj, Belgiji, Škotskoj, Njemačkoj , Austrija , Francuska, Rumunjska, Švicarska.
Imate veliku priliku kupiti svoje štene American Bully 2024. Pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Dostava štenaca American Bully 2024 u bilo koji grad i zemlju. Dostava se posebno plaća ovisno o udaljenosti i načinu dostave šteneta — osobnim automobilom, ovlaštenim prijevoznikom, zrakoplovom.

American Bully štenci 2024