American Bully štenci, kupljeni u uzgajivačnici


Štenci se očekuju u American Bully Kennel “DOGNIK BULLS”. Oštećenje štenaca American Bully je početkom lipnja 2024.
Mama: Dognik Bulls Lilibet. Dovezeno iz Rusije. Nema genetske bolesti pasmine. Prijateljski raspoložen, aktivan, vrlo okretan američki siledžija. U potpunosti je u skladu sa standardom pasmine. U «džepnom» tipu. Živi u našoj uzgajivačnici, zajedno s drugim psima. Svaki dan u šetnji s našim jednogodišnjim djetetom i susjedovom djecom.

Tata: Chaw Li Iva San Attilus. Dovezeno iz Rusije. Nema pasminskih genetskih bolesti (testirano na: degenerativnu mijelopatiju, hiperurikozuriju, neuronalnu lipofuscinozu tip 4, neuronalnu lipofuscinozu tip 10, retinalnu atrofiju tip 1, retinalnu atrofiju tip 2). Titule: prvak Latvije, veliki prvak Bjelorusije. Pobjednik “Bully Show-2023”. Vrlo prijateljski raspoložen mužjak. Apsolutno odan strancima, drugim psima, djeci. Ima uravnotežen živčani sustav.
Što trebate znati prije kupnje šteneta American Bully iz uzgajivačnice DOGNIK BULLS?
Prvi. Brinemo se za sve naše štence i važno nam je u koje obitelji idu. Stoga, kada budete komunicirali s predstavnikom rasadnika, recite nam nešto o sebi. O svom iskustvu sa psima (čak i ako nemate, recite nam i to). Koliko je velika tvoja obitelj? Ima li netko u obitelji alergije?
Drugi. Svi naši American Bully štenci idu u nove obitelji s kompletnim dokumentima. Svako štene će se očistiti od glista najmanje tri puta. Bit će cijepljeno (jedno cjepivo ako štene odlazi nakon 8 tjedana i 3 cjepiva ako štene odlazi nakon 12 tjedana). 3 cjepiva su kompletan set cijepljenja. Ovisno o vašoj zemlji prebivališta, jedno cjepivo može biti dovoljno da vaše štene ode u novu obitelj ili ćete možda morati primiti sva tri. Razumijemo da želite što prije nabaviti svoje štene American Bully. Stoga ćemo vam reći koja su pravila u vašoj zemlji i ponuditi najprikladniju opciju. Svi štenci imaju mikročip i registracijsku dokumentaciju. Svi štenci će imati europsku veterinarsku putovnicu. Svi štenci se prodaju uz kupoprodajni ugovor. Bonus od uzgajivačnice: nudimo priručnik s uputama na 20 stranica o pravilnom odgoju, prehrani i obrazovanju šteneta American Bully. Govori vam što možete, a što ne možete raditi sa svojim psićem. Kako i čemu ga naučiti. Čime hraniti i koliko često. Općenito, sadrži odgovore na sva osnovna pitanja koja možete imati u prvoj godini života vašeg šteneta.
Treći. Koje će boje i vrste biti naši American Bully štenci? Čekamo štence uglavnom “džepnog” tipa, možda poneki štence bude i “klasičnog” tipa. “Klasični” tip je pas koji je nešto viši i lakše strukture kostiju. Čekamo American Bully štence samo u plavoj trobojnici i običnoj plavoj boji.
Četvrta. Koja je cijena šteneta American Bully iz uzgajivačnice DOGNIK BULLS? Budući da se radi o izvanpažnjivom uzgoju, to znači da mužjak od kojeg će biti oštenjeni štenci ne pripada našoj uzgajivačnici. To su dodatni veliki troškovi putovanja, plaćanja parenja, samog parenja i pripreme dodatne dokumentacije. Cijena šteneta American Bully bit će 3000 eura. Depozit za rezervaciju šteneta — 500 eura (uključeno u ukupnu cijenu šteneta). Akontacija za rezervaciju se plaća prilikom rezervacije šteneta (po pravu izbora: prvi ili drugi izbor mužjak/ženka) ili nakon okota štenaca, ako u trenutku okota još ima nerezerviranih štenaca. Tipično, neki American Bully štenci već su rezervirani prije rođenja. Stoga se posavjetujte sa svojom obitelji, odlučite koga želite: dječaka ili djevojčicu i pišite nam da rezerviramo divno štene American Bully.
Peti. Dostavljamo naše štence po cijelom svijetu. Obično je to osobna dostava, ali ponekad i kuririma. Ili možete osobno doći u uzgajivačnicu po svoje štene American Bully. Drago nam je što smo se upoznali, pokazat ćemo majci štenaca i osobno ćete se uvjeriti koliko je ovaj pas idealan. Naši američki nasilnici žive u 26 zemalja diljem svijeta. Naše iskustvo u isporuci štenaca je ogromno.
Za kupnju šteneta American Bully iz uzgajivačnice pišite nam:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Zajednička fotografija roditelja američkih štenaca bully:

Kupite American Bully štence iz uzgajivačnice, American Bully štence, American Bully rezervacija, American Bully 2024, kupite Bully štene, American Bully cijena, American Bully cijena štene, American Bully cijena štene iz uzgajivačnice, kupite plavog American Bully, kupite plava trobojnica American Bully