American Bully štenci ljeto 2024


Štenci se tijekom ljeta očekuju u američkom bully rasadniku “Dognik Bulls”.
Čekamo štence od tri uzgojna para. Svi American Bully štenci bit će okoćeni u ljeto 2024.
1. Džepni tip i klasični tip. Roditelji: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Oba roditelja dovedena su iz Rusije. Genetski i veterinarski testirano. Svi štenci će biti plavi trobojni i svijetlo plavi.
2. “Džepni” tip i “klasični” tip. Roditelji: Dognik Bulls Soo-Ah x Chaw LiIva San Attilus. Majka štenaca rođena je u našoj uzgajivačnici American Bully. Otac je doveden iz Rusije. Svi štenci će biti lila, lila trobojni, plavi, plavi trobojni.
3. «Standardni» tip. Roditelji: Valor Inter Plato Afelia Diamond x 815 Bully Camp Noise. Roditelji su dovedeni iz Amerike i Rusije. Provjereno. Imamo već dva legla štenaca od ovih roditelja. Prekrasni psi koji su osvojili srca ljudi diljem svijeta. Čekamo rođenje samo lila štenaca i to u «lila tricolor» boji.

American bully kennel
Cijena štenaca je 3000 eura. U cijenu je uključeno štene, cijepljenje prema dobi, antihelmintici, europska veterinarska putovnica, ABKC iskaznica za štene (rodovnica). Također, prije polaska svako štene dodatno pregledava veterinar s žigom zdravstvene ispravnosti u europskoj putovnici. Uz svako štene American Bully dobivate kupoprodajni ugovor i list s uputama za njegu i odgoj.
Za više fotografija i videa roditelja, detaljnije informacije o svakom paru roditelja, pišite nam. Recite nam nešto o sebi i svom iskustvu sa psima u prvoj poruci:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Naši American Bully štenci žive u 25 zemalja diljem svijeta. Zato imamo dostavu. Čak i ako živite na Sjevernom polu, pomoći ćemo vam u organizaciji dostave. Glavno da nam se sviđate kao budući vlasnici našeg psića American Bully.
Ako tražite «gdje kupiti štene American Bully», pišite nam. Čak i ako planirate štene ne u ljeto 2024., nego kasnije. U našem rasadniku parenje se događa nekoliko puta godišnje. Stoga ćemo vam reći o našim budućim planovima. I zajedno ćemo vam pronaći savršeno štene American Bully. Koji će odgovarati vašoj obitelji veličinom, bojom, karakterom. Živimo s American Bullies od 2011. Imamo najbolji vrtić za odrasle i American Bully štence. Osim toga, kao liječnik posebnu pozornost posvećujem zdravlju naših američkih nasilnika. Uzgajamo samo pregledane, zdrave američke nasilnike. Naš vrtić ima čak i osobni mikroskop! Još detaljnije i na vrijeme pregledati naše American Bully štence i odrasle pse.

S poštovanjem, vlasnica rasadnika Veronika Voitovska. Liječnik.
Stručni voditelj pasa. Psiholog za životinje.

American Bully štenci ljeto 2024, American Bully štenci, gdje kupiti American Bully štene, American Bully uzgajivačnica štenaca.