American bully uppfödare i Sverige. Instagram- dognikbulls


Officiella uppfödare av American Bully Sweden avlar i ABKC-systemet (American Bully Kennel Club). Amerikansk bully kennel Dognik Bulls.
Här kan du köpa en American Bully-valp i typerna «Pocket» och «Standard».
Varför välja oss som de bästa uppfödarna av American Bully:
— med rasen American Bully i nästan 10 år
— i avel använder vi bara friska, undersökta hundar
– Våra personliga hundar är långlivade. Våra amerikanska mobbare blir inte handikappade vid 6 eller 7 år gamla.
— våra tjurar har bra friska hjärtan, lungor, leder. De andas fritt, springer med varandra, springer med cykel, simmar i floder och sjöar.
— våra tjurar lever med barn, lever med andra husdjur. Absolut socialt säkra hundar
Du kan alltid kontakta vår American Bully kennel Sweden Dognik Bulls, berätta om din familj och dina önskemål om en valp. Vilket kön, färg, karaktär vill du ha, paket eller standard, när (just nu eller om ett halvår). Och vi kommer att välja en valp som är perfekt för din familj.
American Bullies är snälla familjehundar, men med ett kraftfullt utseende. Deras muskler är vackert uttryckta, de har mycket stora huvuden och vänliga ögon. På gatan ser dessa hundar väldigt imponerande ut och drar till sig uppmärksamhet från alla runt omkring.
Alla valpar som vi säljer i kenneln har europeiskt veterinärpass, vaccinationer efter ålder, undersökning av veterinär, registrerat mikrochip, ABKC stamtavla. Vi föder bara upp friska amerikanska tjurar.
Vi anses med rätta vara den bästa American Bully kenneln i Sverige.
För att köpa en American Bully-valp i Sverige, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Om du inte kan hämta valpen personligen hjälper vi till med leverans. Våra amerikanska tjurar lever i 20 länder i världen och detta är inte gränsen!
Med vänlig hälsning, amerikanska mobbare uppfödaren Veronika Voitovska