American bully uzgajivačnica Zagreb

Drago nam je vidjeti Vas na stranici Američke bully uzgajivačnice Zagreb «Dognik Bulls».

U početku se naša uzgajivačnica specijalizirala za pse pasmine američki pit bull terijer. 2016. godine započeli smo i s uzgojem divne pasmine American Bully.

Odabrali smo pse tipa «pocket» i «Standard» za našu buduću stoku. Psi za American bully uzgajivačnicu Zagreb dovoženi su iz Amerike, Italije, Rusije. U početku smo doveli American Bullies s vrlo dobrim, jakim kostima. Sa snažnim glavama, jakim čeljustima. Naši psi imaju izvrsne osobnosti. Sljedeći zadatak za uzgajivačnicu bio je popraviti to kod djece naših pasa. Htjeli smo dobiti American Bullie samo s pravom tjelesnom građom, bez ekscesa. Nabavite pse s lijepom anatomijom, s dobrim pokretima. Američki bikovi, više prilagođeni «egzotičnom» tipu, nisu nam bili zanimljivi. Ovi psi imaju problema sa šapama, s leđima, sa srcem i zglobovima, s disanjem, pa čak i sa uskim nosnicama. Možda izgledaju spektakularno kao žabe krastače. Ali zapravo su ti psi invalidi.

Uzgojni vektor American Bully Zagreb u uzgajivačnici «Dognik Bulls» usmjeren je na dobivanje zdravih i funkcionalnih American Bullya. S kojim budući vlasnici mogu ići u park, ponijeti sa sobom u šumu i na plažu. Idealni psi za društvo s izgledom Arnolda Schwarzeneggera. Tipične boje u našoj uzgajivačnici: lila, plava, čokoladna, trobojna.

American bully Zagreb puppy kod nas možete kupiti u «džepnom» ili «standardnom» tipu. Ovisi o svakom pojedinom parenju.

Ako želite rezervirati štene American Bully u Zagrebu iz već oštenjenog ili iz budućih legla, pišite nam i recite nam nešto o sebi:

Instagram american bully uzgajivačnica Zagreb— dognikbulls

E-mail: dognikb@gmail.com

Psi američke uzgajivačnice bully Zagreb «Dognik Bulls»