American Bully uzgajivačnice ABKC

American Bully uzgajivačnice ABKC


Američki bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls imaju prijateljski karakter i ljubav prema svojoj obitelji. Imaju dobar mozak, odličan živčani sustav i snažnu privrženost svojim vlasnicima. Naša linija za uzgoj ABKC American Bully dizajnirana je za proizvodnju zdravih, aktivnih, pouzdanih, ljubaznih pasa pocket, standardnog i klasičnog tipa. Za obiteljski život, sportska natjecanja na amaterskoj razini, izložbe diljem svijeta (u ABKC, FCI, itd.).
Samo naš uzgojni program temeljen na vrhunskim američkim bulijima može dati tako izvrsne rezultate.
Uzgajivači u našem rasadniku ABKC American Bully dovedeni su iz Amerike, Italije i Rusije. Evo primjera odraslih američkih bully iz rasadnika Dognik Bulls. Imajte na umu da naši psi imaju dobre jake zglobove šapa, široke nosnice (naši američki bully dišu, a ne guše se kao psi s uskim nosnicama), skladnu građu tijela (nema pasa ekstremnih veličina ili neproporcionalnih).

Ne žalimo vrijeme i novac za razvoj naše uzgajivačnice i naših pasa. Zato smo doveli (i nastavljamo dovoditi) najbolje američke bully iz cijelog svijeta. Naše bully pregledava veterinar jednom godišnje. Vršimo genetske testove svih pasmina. Američke bully naše osobne vrhunske kvalitete možete nabaviti samo kod nas, u rasadniku Dognik Bulls ABKC.
Kvalitetan uzgoj American Bullies ABKC nije rulet! Ovo je sa svih strana proračunat i analiziran sustav. Kako nabaviti samo zdrave pse (kvalitetni roditelji + zdravstveni pregledi i iskustvo u uzgoju pasa). Kako dobiti pse sa stabilnim živčanim sustavom.
Koristeći svoje znanje i iskustvo, uvijek dobivamo uvijek dobre American Bully štence. A ako uklonite barem jedan sastojak iz ove piramide znanja, tada će se iz cijelog legla od 5-10 štenaca roditi samo jedno ili dva dobra štenca. Stoga je vrlo važno za kupce da izaberu staru, renomiranu i obrazovanu uzgajivačnicu American Bully ABKC. Kupiti štene i uživati ​​u prekrasnom psu do kraja života.
Naši psi su prvaci u ABKC, FCI sustavima, te prvaci raznih zemalja u drugim organizacijama. Također, američki bully iz uzgajivačnice Dognik Bulls sudjeluju i pobjeđuju u sportskim natjecanjima u potezanju utega, utrkama, skoku u dalj, skoku u vis itd.
ABKC American Bully Kennel trenutno ima štence na prodaju. Prosječna cijena šteneta ABKC American Bully u našoj uzgajivačnici je 2000 eura. Možemo dostaviti u bilo koju zemlju svijeta (naši psi već žive u 25 zemalja).

Pišite nam i recite nam nešto o sebi. Također nam recite koga želite — spol, boju, itd.
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
S poštovanjem, vlasnica American Bully Kennel ABKC-Veronika Voitovska.

American Bully Kennel ABKC