American bully: valokuva, rodun kuvaus, luonne, hinta

American bully: valokuva, rodun kuvaus, luonne, hinta
Tervetuloa American Bully Dognik Bulls -kenneliin. Kerron sinulle American Bully -rodusta, luonteesta, hinnasta. Näytän sinulle kuvia American Bulliesista kennelistämme. Loppujen lopuksi vain kasvattaja ja kennelin omistaja voivat kertoa kiusaajasta ja kuvailla rotua.
Olemme eläneet ja työskennelleet American Bully -rodun kanssa vuodesta 2016 lähtien.
American Bully Kuvaus: Nämä ovat voimakkaita, ketteriä perheen seurakoiria. Ne on kasvatettu amerikkalaisista pitbullterriereistä, staffordshiren terriereista ja bulldogeista. Siksi he ottivat esivanhemmiltaan erilaisia ​​luonteen ja ulkonäön piirteitä. American Bully -rodun syntypaikka on Yhdysvallat.
American Bullsilla on vahvat luut, hyvin kehittyneet lihakset, voimakas pää ja vahvat alaleuat. Amerikkalaisia ​​bully tyyppejä on useita. Pienimmät ovat taskusonnit. Keskikokoinen — bully standardi. Suurimmat ovat American Bully XL. Kennelissämme pidämme amerikkalaisia ​​kiusauksia tyyppejä «Pocket» ja «Standard». Meiltä voit ostaa koiranpennun.
American Bully -persoonallisuus: Ne ovat ystävällisiä koiria. He rakastavat ihmisiä ja eläimiä. He asuvat perheissä, joissa on kaiken ikäisiä lapsia. Urokset ovat hieman vakavampia kuin naaraat.
American Bully hinta. American bully keskihinta kennelissämme on 2000-2500 euroa. Bully pennun hinta riippuu astutuksesta (asittelu kennelissä tai astutus ulkomaille), tietystä pennusta ja sen anatomiasta sekä näyttely- ja jalostusnäkymistä.
Kuva American Bullysta Dognik Bulls -kennelistä:


Jos haluat neuvoja American Bully -rodusta tai ostaa American Bully -pennun, kirjoita meille:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Whatsapp +358414925166