American bully valpar 2022

I vår kennel Dognik Bulls kan du köpa en American Bully-valp. För tillfället finns det valpar i typen «pocket» och typ «standart». Här kommer jag att visa valparna i «standart» typ.


Pappan till valparna är en hane importerad från Amerika. Landets Champion, fader till mästarna i FCI- och ABKC-systemen. Testad för hälsa, testad för avkomma, testad för genetiska rassjukdomar. Stamtavla Smeknamn: 815 Bully Camp Noise. Hanen har ett kraftfullt stamtavla huvud, saxbett (idealiskt för rasstandarden).
Mamman till valparna kom från Ryssland. Bra producent. Detta är hennes andra kull från denna hane. Smeknamn i stamtavla: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Honan är stark, stor, av typen «standard». Saxbett (idealiskt för standarden American Bully).
I den första parningen av dessa föräldrar fick vi starka, välmusklade, kraftfulla American Bullies. Till sin natur är de bra familjehundar, samtidigt som de har ett seriöst utseende. Alla hundar har en delikat silverfärg (lila och lila tricolor), de har inga allergier och god hälsa. Starka leder och ligament, ett bra andningsorgan och ett friskt hjärta.
Syftet med återaveln var att producera samma extraordinära kull och att förstärka den typiska beståndet i vår amerikanska Bully kennel Dognik Bulls. Vi använde följande blodlinjer i denna parning: Dax, Phenom, Status.
Nedan finns bilder på alla valpar i kullen. Flera valpar är till salu. Hur man köper en American Bully 2022-valp i vår kennel beskrivs under bilden av valparna.
Tjej Dognik Bulls Ji-An


Tjej Dognik Bulls Seo-Ah


Tjej Dognik Bulls Ji-Woo


Tjej Dognik Bulls Soo-Ah


Tjej Dognik Bulls Seo-Yun


Tjej Dognik Bulls Ha-Yoon


Boy Dognik Bulls Yeong-Ho


Boy Dognik Bulls Min-Ho


Priset för en American Bully-valp 2022 från denna kull är 2000-2500 euro. Bokningsdeposition 500 euro (ingår i det totala priset för valpen). För att diskutera detaljerna för att köpa en American Bully-valp från Dognik Bulls, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Vi levererar valpar över hela världen: i Europa, OSS, USA. Alla valpar lämnar vid 7-8 veckors ålder med första vaccinationen, europeiskt veterinärpass, registrerat mikrochip, amerikansk stamtavla. Om reglerna för införsel till ditt land kräver en högre ålder, är vi redo att behålla valpen till önskad ålder mot en mindre betalning av utlägg.
Med vänlig hälsning, Veronika Voitovska, chef för American Bully kennel