American Bully valpar, köp från en kennel


Valpar väntas till American Bully Kennel «DOGNIK BULLS». American Bully-valpar föds i början av juni 2024.
Mamma: Dognik Bulls Lilibet. Hämtat från Ryssland. Har inga genetiska rassjukdomar. Vänlig, aktiv, mycket smidig American Bully. Överensstämmer helt med rasstandarden. I «fickan» typ. Bor i vår kennel, tillsammans med andra hundar. Går varje dag med vårt ettåriga barn och grannens barn.

Pappa: Chaw Li Iva San Attilus. Hämtat från Ryssland. Har inte ras genetiska sjukdomar (testad för: degenerativ myelopati, hyperurikosuri, neuronal lipofuscinosis typ 4, neuronal lipofuscinosis typ 10, retinal atrofi typ 1, retinal atrofi typ 2). Titlar: Champion of Lettland, Grand Champion of Vitryssland. Vinnare av «Bully Show-2023». Mycket vänlig hane. Absolut lojal mot främlingar, mot andra hundar, mot barn. Har ett balanserat nervsystem.
Vad behöver du veta innan du köper en American Bully-valp från DOGNIK BULLS kennel?
Först. Vi bryr oss om alla våra valpar och det är viktigt för oss vilka familjer de går till. Berätta därför om dig själv när du kommunicerar med en plantskolerepresentant. Om din erfarenhet av hundar (även om du inte har några, berätta om det också). Hur stor är din familj? Är det någon i familjen som har allergier?
Andra. Alla våra American Bully-valpar går till nya familjer med en komplett uppsättning dokument. Varje valp ska avmaskas minst tre gånger. Kommer att vaccineras (ett vaccin om valpen lämnar efter 8 veckor och 3 vacciner om valpen lämnar efter 12 veckor). 3 vacciner är en komplett uppsättning vaccinationer. Beroende på ditt hemland kan ett vaccin räcka för att din valp ska gå till en ny familj, eller så kan du behöva få alla tre. Vi förstår att du vill skaffa din American Bully-valp så snart som möjligt. Därför kommer vi att berätta om reglerna i ditt land och erbjuda det mest bekväma alternativet. Alla valpar har mikrochip och registreringshandlingar. Alla valpar kommer att ha ett europeiskt veterinärpass. Alla valpar kommer att säljas med köpekontrakt. Bonus från kenneln: vi tillhandahåller en 20-sidig bruksanvisning om korrekt uppfostran, näring och utbildning av en American Bully-valp. Den talar om för dig vad du kan och inte får göra med din valp. Hur och vad man ska lära honom. Vad man ska mata och hur ofta. I allmänhet innehåller den svar på alla grundläggande frågor som du kan ha under det första året av din valps liv.
Tredje. Vilken färg och typ kommer våra American Bully-valpar att ha? Vi väntar på valpar främst av typen «pocket», kanske några valpar blir av den «klassiska» typen. Den «klassiska» typen är en hund som är något högre och lättare i benstomme. Vi väntar på American Bully-valpar endast i blå tricolor och enfärgade blå färger.
Fjärde. Vad är priset för en American Bully-valp från DOGNIK BULLS kennel? Eftersom detta är en utavel innebär det att hanen som valparna ska födas ifrån inte tillhör vår kennel. Dessa är extra stora utgifter för resor, betalning för parning, själva parningen och upprättande av ytterligare dokument. Priset för en amerikansk Bully-valp kommer att vara 3000 euro. Bokningsdeposition för valp — 500 euro (ingår i det totala priset för valpen). Reservationsdepositionen betalas vid bokning av valp (efter val: första eller andra val av hane/hona) eller efter valparnas födelse, om det fortfarande finns obokade valpar vid födseln. Vanligtvis är vissa American Bully-valpar redan bokade före födseln. Rådgör därför med din familj, bestäm vem du vill ha: en pojke eller en flicka och skriv till oss för att reservera en underbar American Bully-valp.
Femte. Vi levererar våra valpar över hela världen. Vanligtvis är detta personlig leverans, men ibland med bud. Eller så kan du komma till kenneln för att hämta din American Bully-valp personligen. Vi är glada att träffa dig, vi kommer att visa mamman till valparna och du kommer personligen att se hur perfekt denna hund är. Våra amerikanska översittare bor i 26 länder runt om i världen. Vår erfarenhet av att leverera valpar är enorm.
För att köpa en American Bully-valp från kenneln, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Foto på föräldrar till amerikanska bully valpar tillsammans:

Köp American Bully valpar från en kennel, American Bully valpar, American Bully bokning, American Bullies 2024, köp en Bully valp, American Bully pris, American Bully valp pris, American Bully valp pris från en kennel, köp en blå American Bully, köp en blå trefärgad American Bully