American Bully valpar sommaren 2024


Till sommaren väntas valpar till den amerikansk bully «Dognik Bulls».
Vi väntar på valpar från tre avelspar. Alla American Bully-valpar kommer att födas sommaren 2024.
1. Ficktyp och klassisk typ. Föräldrar: Dognik Bulls Lilibet x Chaw Li Iva San Attilus. Båda föräldrarna kom från Ryssland. Genetiskt och veterinärt testad. Alla valpar kommer att vara blå tricolor och ljusblå.
2. Typ «Pocket» och «klassisk» typ. Föräldrar: Dognik Bulls Soo-Ah x Chaw LiIva San Attilus. Mamman till valparna föddes i vår American Bully kennel. Far hämtades från Ryssland. Alla valpar kommer att vara lila, lila tricolor, blå, blå tricolor.
3. Typ «Standard». Föräldrar: Valor Inter Plato Afelia Diamond x 815 Bully Camp Noise. Föräldrar hämtades från Amerika och Ryssland. Testad. Vi har redan fått två valpkullar från dessa föräldrar. Underbara hundar som har fångat människors hjärtan runt om i världen. Vi väntar på födelsen av endast lila valpar och i färgen «lila tricolor».

American bully kennel
Priset på valpar är 3000 euro. I detta pris ingår valpen, vaccination enligt ålder, anthelmintika, europeiskt veterinärpass, ABKC valpkort (stamtavla). Före avresan undersöks varje valp dessutom av en veterinär med en hälsostämpel i det europeiska passet. Med varje American Bully-valp får du ett försäljningskontrakt och ett vård- och utbildningsinstruktionsblad.
För att få fler bilder och filmer på föräldrar, få mer detaljerad information om varje par föräldrar, skriv till oss. Berätta om dig själv och din erfarenhet av hundar i det första meddelandet:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Våra amerikanska Bully-valpar bor i 25 länder runt om i världen. Det är därför vi har leverans. Även om du bor på Nordpolen hjälper vi till att organisera leverans. Huvudsaken är att vi gillar er som framtida ägare till vår amerikanska Bully-valp.
Om du letar efter «var man kan köpa en American Bully-valp», skriv då till oss. Även om du planerar en valp inte sommaren 2024, utan senare. I vår plantskola sker parningar flera gånger om året. Därför kommer vi att berätta om våra framtidsplaner. Och tillsammans hittar vi den perfekta American Bully-valpen till dig. Som kommer att passa din familj i storlek, färg, karaktär. Vi har levt med American Bullies sedan 2011. Vi har den bästa barnkammaren för vuxna och amerikanska Bully-valpar. Dessutom, som läkare, ägnar jag särskild uppmärksamhet åt hälsan hos våra amerikanska översittare. Vi föder endast upp undersökta, friska amerikanska mobbare. Vår plantskola har till och med ett personligt mikroskop! Att undersöka våra American Bully-valpar och vuxna hundar ännu mer i detalj och i tid.

Med vänlig hälsning, ägare av plantskolan Veronika Voitovska. Läkare.
Expert hundförare. Djurpsykolog.

American Bully valpar sommaren 2024, American Bully valpar, var kan man köpa en American Bully valp, American Bully valp kennel.