American bully valpar

American bully valpar
American Bully valpar till salu, Dognik Bulls kennel. Vi har arbetat sedan 2011, mycket lång erfarenhet av cynologi och avel. Våra hundar lever i 20 länder i världen. Kennelägare: certifierad cynolog-uppfödare, läkare.
Finns nu: 2 tjejer i typen «pocket bully» (lila och blå). 2 lila pojkar i standard bully typ. 4 lila tjejer i standard bully typ.
Valpar föds från två avelspar. Föräldrar hämtades från Amerika, Spanien, Ryssland.
Bilder på American Bully-valpar:


Mamma till American Bully-valpar i typen «pocket»:


Mamma till American Bully-valpar i standardtyp:


Alla valpar avmaskas tre gånger. När de flyttar till nya hem har de vaccinationer, ett europeiskt veterinärpass, ett mikrochip och registrering i den europeiska djurdatabasen, ABKC stamtavla. Memo för det första levnadsåret om näring, utbildning, anthelmintika, behandlingar för loppor och fästingar, dirofilariasis.
Valpar föds upp i skogen, på en ekologiskt ren plats. De går redan på gården, blir vänner med andra hundar i kenneln, kommunicerar med barn och människor. Mycket kontaktande, snälla, modiga valpar av American Bully. Fullt socialiserade för sin ålder. De älskar människor väldigt mycket, de går till allas händer, de är glada över att bekanta sig med allt nytt och utforska nya territorier.
Föräldrarna till valparna är friska hundar, har inte ataxi (en genetisk sjukdom hos american bully). De har inga allergier.
Priset för en valp är 2000 euro. Leverans av valp betalas separat. Du kan komma till vår kennel för din valp och välja honom personligen. Eller så kan vi hjälpa dig att välja valp genom videolänk och bilder. Och vi hjälper till med leverans till ditt land. Vi skickar valpar över hela världen.
Om du vill köpa en American Bully-valp, skriv till oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls