American bully valpe 2022 Denmark

American bully valpe 2022 Denmark
I vores kennel Dognik Bulls kan du købe en American Bully-hvalp. I øjeblikket er der hvalpe i «pocket» typen og «standard» typen. Her vil jeg vise hvalpene i «standard» typen.


Faderen til hvalpene er en han importeret fra Amerika. Landsmester, fader til mestre i FCI- og ABKC-systemerne. Testet for sundhed, testet for afkom, testet for genetiske racesygdomme. Stamtavle Kaldenavn: 815 Bully Camp Noise. Hannen har et kraftigt stamtavlehoved, saksebid (ideel til racestandarden).
Hvalpenes mor blev hentet fra Rusland. Fantastisk producent. Dette er hendes andet kuld fra denne han. Stamtavle kaldenavn: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Hunnen er stærk, stor, i «standard» typen. Saksebid (ideel til American Bully race standard).
I den første parring af disse forældre fik vi stærke, velmuskulerede, kraftfulde amerikanske bøller. Af natur er de gode familiehunde, mens de har et seriøst udseende. Alle hunde har en sart sølvfarve (lilla og lilla tricolor), de har ingen allergier og et godt helbred. Stærke led og ledbånd, et godt åndedrætssystem og et sundt hjerte.
Formålet med genavlen var at producere det samme ekstraordinære kuld og at forstærke den typiske bestand i vores amerikanske Bully kennel Dognik Bulls. Vi brugte følgende blodlinjer i denne parring: Dax, Phenom, Status.
Nedenfor er billeder af alle hvalpe i kuldet. Flere hvalpe er til salg. Hvordan man køber en American Bully 2022 hvalp i vores kennel er beskrevet under billedet af hvalpene.
Pige Dognik Bulls Ji-An


Pige Dognik Bulls Seo-Ah


Pige Dognik Bulls Ji-Woo


Pige Dognik Bulls Soo-Ah


Pige Dognik Bulls Seo-Yun


Pige Dognik Bulls Ha-Yoon


Boy Dognik Bulls Yeong-Ho


Boy Dognik Bulls Min-Ho


Prisen for en American Bully-hvalp 2022 fra dette kuld er 2000-2500 euro. Booking depositum 500 euro (inkluderet i den samlede pris for hvalpen). For at diskutere detaljerne ved at købe en American Bully-hvalp fra Dognik Bulls, skriv til os:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Vi leverer hvalpe over hele verden: i Europa, CIS, USA. Alle hvalpe går i en alder af 7-8 uger med den første vaccination, europæisk veterinærpas, registreret mikrochip, amerikansk stamtavle. Hvis reglerne for indførsel til dit land kræver en højere alder, er vi klar til at beholde hvalpen til den ønskede alder mod en mindre betaling af udgifter.
Med venlig hilsen Veronika Voitovska, leder af American Bully kennel