American bully valper 2022
I vår kennel Dognik Bulls kan du kjøpe en American Bully-valp. For øyeblikket er det valper i typen «pocket» og typen «standard». Her skal jeg vise valpene i «standard» type.


Faren til valpene er en hann importert fra Amerika. Landsmester, far til mestere i FCI- og ABKC-systemene. Testet for helse, testet for avkom, testet for genetiske rasesykdommer. Stamtavle kallenavn: 815 Bully Camp Noise. Hannen har et kraftig stamtavlehode, saksebitt (ideelt for rasestandarden).
Moren til valpene ble hentet fra Russland. Flott produsent. Dette er hennes andre kull fra denne hannen. Stamtavle kallenavn: Valor Inter Plato Afelia Diamond. Hunnen er sterk, stor, av typen «standard». Saksebitt (ideelt for den amerikanske Bully-rasestandarden).
I den første parringen av disse foreldrene fikk vi sterke, velmuskulerte, kraftige american bully. Av natur er de gode familiehunder, mens de har et seriøst utseende. Alle hunder har en delikat sølvfarge (syrin og lilla tricolor), de har ingen allergier og god helse. Sterke ledd og leddbånd, et godt luftveier og et sunt hjerte.
Hensikten med re-avlen var å produsere det samme ekstraordinære kullet og å forsterke den typiske stammen i vår amerikanske Bully kennel Dognik Bulls. Vi brukte følgende blodlinjer i denne parringen: Dax, Phenom, Status.
Nedenfor er bilder av alle valper i kullet. Flere valper er til salgs. Hvordan kjøpe en American Bully 2022-valp i vår kennel er beskrevet under bildet av valpene.
Jente Dognik Bulls Ji-An


Jente Dognik Bulls Seo-Ah


Jente Dognik Bulls Ji-Woo


Jente Dognik Bulls Soo-Ah


Jente Dognik Bulls Seo-Yun


Jente Dognik Bulls Ha-Yoon


Boy Dognik Bulls Yeong-Ho


Boy Dognik Bulls Min-Ho


Prisen på en American Bully-valp 2022 fra dette kullet er 2000-2500 euro. Bookingdepositum 500 euro (inkludert i den totale prisen på valpen). For å diskutere detaljene ved å kjøpe en American Bully-valp fra Dognik Bulls, skriv til oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls
Vi leverer valper over hele verden: i Europa, CIS, USA. Alle valper drar i en alder av 7-8 uker med første vaksinasjon, europeisk veterinærpass, registrert mikrochip, amerikansk stamtavle. Dersom reglene for innførsel til ditt land krever høyere alder, er vi klare til å beholde valpen til ønsket alder for en liten utgiftsbetaling.
Vennlig hilsen Veronika Voitovska, leder av American Bully kennel