American bully valper

American bully valper
American Bully valper til salgs, Dognik Bulls kennel. Vi har jobbet siden 2011, meget lang erfaring innen kynologi og avl. Hundene våre lever i 20 land i verden. Kennel eier: sertifisert kynolog-oppdretter, lege.
Nå tilgjengelig: 2 jenter i typen «pocket bully» (syrin og blå). 2 syringutter i standard bully type. 4 lilla jenter i standard bully type.
Valper er født fra to avlspar. Foreldre ble hentet fra Amerika, Spania, Russland.
Bilder av american bully-valper:


Mamma til american bully-valper i «pocket»-typen:


Mor til American bully valper i standard type:


Alle valper blir ormekur tre ganger. Ved flytting til nye hjem har de vaksinasjoner, europeisk veterinærpass, mikrochip og registrering i den europeiske dyredatabasen, ABKC stamtavle. Notat for det første leveåret om ernæring, utdanning, anthelmintika, behandlinger for lopper og flått, dirofilariasis.
Valper vokser opp i skogen, på et økologisk rent sted. De går allerede i hagen, blir venner med andre hunder i kennelen, kommuniserer med barn og mennesker. Veldig kontakt, snille, modige valper av American Bully. Fullt sosialisert for sin alder. De elsker mennesker veldig mye, de går til alles hender, de er glade for å bli kjent med alt nytt og utforske nye territorier.
Foreldrene til valpene er friske hunder, har ikke ataksi (en genetisk sykdom hos american bully). De har ikke allergier.
Prisen på en valp er 2000 euro. Levering av valp betales separat. Du kan komme til vår kennel for valpen din og velge ham personlig. Eller vi kan hjelpe deg med å velge en valp ved hjelp av videolink og bilder. Og vi hjelper deg med levering til ditt land. Vi sender valper over hele verden.
Hvis du ønsker å kjøpe en American Bully-valp, skriv til oss:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls