american bully značaj

american bully značaj
Dobrodošli na strani American Bully psarne Dognik Bulls.
Glavne lastnosti ameriškega bullyja, ki so bile vzrejene že desetletja: prijaznost do ljudi in hišnih ljubljenčkov, velika ljubezen in naklonjenost družini, nekonfliktnost, pomanjkanje jeze in agresije.


Ali so vsi ameriški nasilneži prijazni do ljudi? Večinoma so vsi predstavniki pasme zelo dobri z ljudmi. Ta pasma je bila vzrejena po tem načelu, zato je ta kakovost značaja dobro pritrjena na American Bully. Čeprav v nekaterih državah, na primer v Ameriki, ameriškega nasilnika XL učijo zaščititi in zaščititi lastnika, nezaupanje do drugih, vendar je to izbira lastnika vsakega psa. Kot lastnik psarne American Bully ne vidim smisla imeti pasmo, ki je dobra z ljudmi, potem pa jo trenirati, da ni tako dobra z ljudmi. Potem je bolje, da takoj kupite psa službene pasme.
Je res, da se ameriški biki ne borijo z drugimi živalmi? Nasilne samice so praviloma mirnejše, bolj miroljubne in prijazne. Moški tudi, a ne pozabimo, da je samec samec. Še vedno skrbi za svojo družino, svoj teritorij in je bolj zahteven do drugih živali. To ni odvisno od pasme, ta kakovost je načeloma lastna samcem. Vsi samci z dobro razvitimi instinkti. Če želite kupiti dobrega kužka American Bully, je bolje razmisliti o samički. Možnosti, da bo ta pes čim bolj prijazen do vseh, je več, kot če bi kupil samca American Bully.
-Ameriški nasilneži imajo zelo radi svojo družino. To je dokazano dejstvo. Naša psarna Dognik Bulls ima zelo veliko bullijev in zagotavljam vam, da so odlični družinski psi.
Nekonfliktna narava American Bully. Nasilneži so bili vzrejeni kot močni, razkošni psi spremljevalci, vendar z ljubečim značajem. Konfliktom se res izogibajo, kolikor se da, in se ne odzivajo na provokacije drugih psov. Prav tako ne poskušajo prevladovati v svojih družinah, vendar popolnoma razumejo svoje mesto v družini. Kot ljubljeni ljubljenček.
— Ameriški biki niso bili vzrejeni tako, da niso zlobni ali agresivni. To lastnost najdemo pri nekaterih posameznih psih, na splošno pa je za pasmo značilna odsotnost agresije in zooagresije.
Če želite dobiti nasvet o pasmi American Bully, izvedeti več o značaju American Bully ali kupiti kužka American Bully, pišite na:
Elektronski naslov: dognikb@gmail.com
Instagram — dognikbulls