American Pit Bull Terrier Kennel Nederland
Welkom bij de pitbull terriër kennel «Dognik Bulls» Nederland. Rasechte American Pit Bull Terriers worden hier geboren!
Instagram- dognikbulls
Sinds 2011 werken wij met het ras Pit Bull Terrier. Toen we besloten om ons eigen fokprogramma te starten, kochten we honden in het thuisland van pitbullterriërs — in de Verenigde Staten van Amerika. De hoofdlijnen die wij gebruiken in het fokprogramma van onze cattery zijn OFRN (Old Family Red Nose, USA), Red Alert (USA), Jumbo (Joegoslavië), DDWW (oud werkende Oekraïense lijnen, de cattery werkt nu niet, en dit is een grote tragedie voor de hele wereld van American Pit Bull Terriers).
We hebben door de jaren heen de beste bloedophopingen verzameld. Het was niet eenvoudig om raszuivere OFRN’s uit de VS te kopen. Sommige fokkers en grote kennels kunnen honden kopen met deze bloedlijnen. Maar cattery’s zijn meestal terughoudend om dit bloed alleen aan potentiële eigenaren te verkopen. Deze pitbulls worden over de hele wereld zeer gewaardeerd, zodat ze in verkeerde handen kunnen vallen.
Door al deze bloedlijnen in verschillende combinaties te gebruiken, kregen we onze eigen lijn — Castlesline pitbulls. Deze honden zijn middelgroot (teefjes van 16 tot 24 kg, reuen van 20 tot 26 kg), met goede spieren, met een uitstekend zenuwstelsel. Het zijn ideale sporthonden in diverse sportwedstrijden. Mooi en vriendelijk voor het hele gezin. Met goede hersens. Hun anatomie is perfect, waardoor ze uitstekende resultaten laten zien in sportcompetities. Een Pit Bull Terrier met een slechte anatomie, zoals slechte achterbenen, kan je geen goed resultaat geven in springwedstrijden. Bovendien kan deze hond gewond raken door anatomische tekortkomingen door gewoon thuis te leven en op straat te lopen. Wij fokken of accepteren geen honden voor de fok met afwijkingen in de anatomie of het zenuwstelsel. Wij, onze kennelfamilie en toekomstige eigenaren moeten begrijpen dat ze goede honden krijgen die vreedzaam in hun gezin kunnen leven. En je gaat maar één keer per jaar naar de dierenarts — om je jaarlijks te laten vaccineren en je gezondheid te controleren, om gerust te zijn dat alles in orde is.
Als je op zoek bent naar een actieve hond, dan is de American Pit Bull een goede keuze. Als je een rustiger ras wilt maar met meer spieren, zoek dan niet verder dan de American Bully.
Elke eigenaar vraagt ​​zich af wie beter is — een mannetje of een vrouwtje? Met al mijn kennis kan ik er iets over zeggen. Pitbull terrier reuen zijn MANNELIJK met een hoofdletter. Niet alleen bij het pitbullras, maar bij elk ander ras. Mannetjes kunnen niet samenleven met mannetjes (we verkopen onze pitbull terriers niet aan families waar andere mannetjes zijn. Wij verkopen alleen vrouwtjes aan zulke families). Rasstandaarden worden meestal geschreven op basis van reuen. Daarom houden veel mensen van atletische, sterke mannelijke pitbullterriërs. Maar als je een reu in je gezin hebt, kleine kinderen, veel katten, dan raden we aan om een ​​pitbull terriër teefje te kopen. Het zijn rustigere, meer gezinshonden.
Hoeveel kost een pitbull pup in Nederland? De kosten van pups in onze kennel van de Amerikaanse pitbullterriër Netherlands Dognik Bulls zijn 1500-2000 euro. Het hangt af van elke dekking en van elke individuele pup. U betaalt voor een pitbull van goede kwaliteit die u in het echte leven niet in de steek zal laten, die gelukkig en gezond zal zijn. Je kunt de stamboom van deze hond zelfs aan de muur hangen, want hun stambomen zijn perfect. Je krijgt waar je voor betaalt.
Hoeveel paringen van pitbulls hebben we gedurende het jaar? Meestal zijn het 2-4 paringen per jaar. U kunt een pitbull terriër pup kopen wanneer wij al pups op voorraad hebben. Of u kunt een pup reserveren uit toekomstige nesten van de ouders die u het leukst vindt.
De pup is gereserveerd na vooruitbetaling. Dit betekent dat niemand de door u gekozen puppy kan kopen. Het betekent ook dat u deze pup zeker in onze kennel gaat kopen. Meestal is de borg 500 euro en zit deze bij de totaalprijs inbegrepen (1500-2000 euro).
Ik wil jullie de honden laten zien van onze American Pit Bull Terrier kennel in Nederland. Zodat je kunt begrijpen hoe perfect ze eruit zien. Alle honden op de foto behoren tot onze kennel van de American Pit Bull Terrier Netherlands Dognik Bulls of zijn geboren in onze kennel:


Hoe haal je een pitbull pup uit onze kennel als je hem al gereserveerd hebt? Er zijn verschillende manieren: u kunt naar onze American Pit Bull Terrier Kennel komen en zelf een puppy nemen. Levering in uw stad is mogelijk (u betaalt). Of we kunnen gebruik maken van een erkend dierenbezorgbedrijf als u ver van onze cattery woont (u betaalt). Onze pitbulls leven in 20 landen van de wereld, dus we kennen alle bezorgmethoden en er zijn geen problemen mee.
Stel gerust al uw vragen:
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram-dognikbulls
Trouwens, we hebben momenteel Amerikaanse Pit Bull Terrier-puppy’s te koop in Nederland.