American Pit Bull Terrier och ägarskydd

American Pit Bull Terrier och ägarskydd
Pitbull ägarvakt
Kan en amerikansk Pit Bull Terrier skydda dig och din familj? Kommer en pitbullterrier att kunna skydda ett barn? Teoretiskt sett både ja och nej. Nästan nu kommer jag att avslöja denna fråga i detalj.

Pitbullar som ras uppföddes för att slåss med sin egen sort. De var tvungna att vara lojala mot människor för att inte bita sin ägare och motståndares ägare när de slogs i ringen. Historien känner dock till många legendariska pitbullar som lätt kom i konflikt med människor, och några var direkta kannibaler som bara tolererade sina ägare. Idag finns denna distinktion fortfarande, även om det är allmänt accepterat att pitbulls ska vara adekvata i förhållande till främlingar. Vissa fanatiker hävdar att den amerikanska pitbullterriern borde vifta på svansen och klättra för att slicka vilken främling som helst, men dessa är extremer. Utanför rasen är en hona en hona, en hane är en hane. Hanen är alltid mer seriös, han kan skydda sin «flock» och familj. Därför är gränserna väldigt godtyckliga.

Numera finns det vissa linjer och kombinationer av parningar, pitbullar från vilka det är lättare att korrekt utbilda vakter. Från födseln tillåter deras böjelser dem att gå i konflikt med en person, de uthärdar press från en person och är redo för ett svar. Sådana pitbullterrier är kapabla till aggression och skydd. Om de är rätt utbildade kan de skydda dig i verkligheten.

Det finns andra hundar, de är mjukare till karaktären, men perfekt motiverade att leka, byta (leksak) och byteskörning. De är perfekt tränade för greppet, ärmen, dräkten hos lockbetet. De kan delta i sportstandarder för träning, inklusive i skyddsvaktssektionen.

Kom dock ihåg att den bästa vakthunden är en ras som är speciellt avlad för den. I vars gener ligger kampen med en man — Rottweiler, schäfer, malinois, doberman och andra. American Pit Bull Terrier som val av hund för att skydda familjen och hemmet är inte korrekt. Dessutom är kort hår ett minus. Pitbullen kan inte leva på gården eller på en kedja, eftersom den kommer att frysa under den kalla årstiden.

Om du letar efter en pitbull som sällskap och familjevän, men du också vill ägna dig åt skyddsträning för en adrenalinkick, kommer vi att berätta vilken parning i vår kennel du bör vara uppmärksam på och rekommendera specifika valpar. Baserat på vår erfarenhet, kunskap om våra blodlinjekombinationer, avelserfarenhet och temperamentobservation, kommer vi garanterat att välja en valp med utmärkta förutsättningar för skyddsträning. Men du kan behöva vänta från några månader till ett och ett halvt år på en sådan valp, beroende på våra avelsplaner för varje särskilt år.

På bilden, en hund av vår avel, tränad av oss med en medhjälpare av högsta kategorin av FCI — Dognik Bulls Congressman. Och Dognik Bulls Cutiepie:

Med vänlig hälsning, chefen för kenneln för amerikanska pitbullterrier. Köp en pitbullvalp, kontakter för kommunikation (pitbullskydd för ägaren):
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls