American Pit Bull Terrier uppfödare i Sverige
Vi är officiella uppfödare av American Pit Bull Terriers i Sverige. Vår Dognik Bulls kennel är registrerad hos ADBA (American Dog Breeders Association — den största, äldsta och mest pålitliga registreringsorganisationen för renrasiga pitbullar i världen).
Vi har varit med rasen American Pit Bull Terrier sedan 2011. Vi vet exakt vilken pitbull som är rätt för din familj.
Kontakta oss och berätta om dig själv: ditt namn, ålder, har du en stor eller liten familj, har du barn och hur gamla är de, har du andra husdjur? Berätta för oss vilken typ av pitbull i karaktär, storlek, färg du vill ha. Vill du ha en hund till en familj med bra psyke? Eller så vill du ha en pitbull för sport eller utställningar. Vi tar hänsyn till alla dina kriterier och erbjuder den bästa parningen och den mest lämpliga valpen just för dig. Vi har regelbundet kullar med pitbulls i vår kennel. Därför kommer vi inte att sälja den första valpen som stöter på, om du bara skulle köpa. Nej! Vi kommer att sälja dig exakt den sortens pitbull du drömmer om. Vi känner till våra hundar, våra avelslinjer och hjälper de bästa valparna att hitta de bästa ägarna.
Det är därför vi är de bästa uppfödarna av American Pit Bull Terrier i Sverige. Med Dognik Bulls pitbulls kommer din familj att bli lyckligare och friskare, du kommer att gå mer. Du kommer att vara väl skyddad av din hund. Du kommer att få den sanna kärleken till American Pit Bull Terrier.
Vi säljer endast friska valpar. Ägarna till våra Dognik Bulls pitbullar går till veterinären en gång om året: ge sin hund omfattande vaccinationer och gör blodprover och ett ultraljud av hjärtat för att veta att hunden är frisk och glad. Vi säljer inte sjuka hundar och vi använder inte sjuka hundar för avel.
Pitbullar från Dognik Bulls uppfödare klarar sig bra med barn i alla åldrar. Våra hundar är med bra, stabil mentalitet.
Våra huvudsakliga avelslinjer är byggda på rena amerikanska linjer: Old Family Red Nose, med tillägg av Jumbo, DDWW, Red Alert.
Kontakta oss för att köpa en pitbullvalp i Sverige:
E-post: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Bilder på våra vuxna amerikanska Pit Bull Terriers. Titta på hur frisk, muskulös, med vackert hår, med stora huvuden.