American pitbull Suomessa

American pitbull terrier kennel

Amerikkalainen pitbullterrieri Suomessa on aktiivinen ja urheilullinen koirarotu. Ja mikä tärkeintä, erittäin terveellistä. Suomen pitbull-kennelissämme “Dognik Bulls” kasvatamme pitbulleja ADBA (American Dog Breeders Association) standardin mukaisesti. Se on maailman suurin puhdasrotuisten pitbullien rekisteröintiin ja rekisteröintiin sitoutunut organisaatio ympäri maailmaa. ADBA-organisaatio järjestää pitbullterriereiden näyttelyitä, pitbullien urheilukilpailuja ja rekisteröi puhdasrotuisia pitbull-pentuja.
Kerron teille yksityiskohtaisesti amerikanpitbullinterrieri kennelimme työstä Suomessa. Mutta ensin haluan näyttää teille kuvia pitbulleista Dognik Bulls -kennelistämme. Nämä ovat urheilullisia koiria, joilla on erinomaiset lihakset, aktiivisia, uskollisia omistajilleen, joilla on vakaa psyyke. Pitbullimme elävät kaiken ikäisten lasten kanssa.
American pitbull terrier kennelPitbull terrier kennel American
Joten aloimme työskennellä American Pit Bull Terrier -rodun parissa vuonna 2011. Meillä on laaja kokemus koulutettujen, terveiden, perheen pitbullien kasvattamisesta ja kasvattamisesta. Olemme osallistuneet henkilökohtaisesti satoihin näyttelyihin ja urheilukilpailuihin. Kennelimme koirista löytyy Latvian, Viron, Italian, Saksan, Ison-Britannian, Valko-Venäjän, Venäjän ja niin edelleen! Koiramme voittavat eri urheilulajeissa Euroopan unionin eri maissa ja sen ulkopuolella. Esimerkiksi yhden kennelkoiran tulokset urheilussa: seinäkiipeily — 380 cm, korkeushyppy — 225 cm, pituushyppy — 580 cm.
Kaikki kennelimme amerikkalaiset pitbullterrierit on tutkittu ja terveitä. Kaikille heistä tehtiin geneettiset testit pitbull-rodun vakavien sairauksien puuttumisen määrittämiseksi. Suurin osa kennelin pitbullterriereistä seulotaan lonkkadysplasian puuttumisen varalta. Koska pitbulleilla aloitettiin äskettäin niveldysplasian testaus, kaikilla aikuisilla koirilla ei enää ole näitä tutkimuksia. Kennelin nuorten koirien nivelet kuitenkin testataan terveiden nivelten varalta. Iso plussa on, että jos pitbullimme juoksevat ja hyppäävät 8-10-vuotiaana, se tarkoittaa, että heidän nivelensä olivat ja ovat ihanteellisia nuoruudessaan ja nyt.
Suurin osa pitbull-kasvatuksestamme perustuu puhtaisiin amerikkalaisiin koiriin. Nämä ovat hyvin tunnettuja ja ajan testattuja verilinjoja: OFRN (Old Family Red Nose), Red Alert. Käytämme myös pieniä määriä koeteltuja koiria sellaisista eurooppalaisista linjoista: Jumbo, DDWW. Toimme koiria Amerikasta ja Euroopasta. Teemme säännöllisesti myös astutuksia pitbull-rodun huippuluokan, tunnetuimpien ja tuottavimpien urosten kanssa. Joskus, jotta tyttömme kasvaisi oikeaksi uroksiksi, meidän täytyy matkustaa 3000 km parittelua varten. Rakastamme sitä, saamme todella korkealaatuisia amerikanpitbullterriereitä Suomesta. Yhdestä pennuistamme voi tulla ikuinen perheenjäsen.
Useita kertoja vuodessa myymme pentuja amerikkalaisessa pitbullterrieri kennelissämme Suomessa. Voit ostaa meiltä pennun kirjoittamalla meille antamillasi yhteystiedoilla:
Sähköposti: dognikb@gmail.com
Instagram: dognikbulls
Pennun hinta on keskimäärin 1500-2000 euroa.
Autamme toimituksessa koko Euroopan unionin ja IVY-maihin. Amerikkalaiset pitbullterrierit elävät 25 maassa!
Ystävällisin terveisin amerikkalaisen pitbullterrierikennelin johtaja Veronika Voitovska. Lääkäri, amerikkalaisten pitbullterrierinäyttelyiden tuomari Euroopassa, urheilukilpailujen tuomari, sertifioitu asiantuntijakoiranohjaaja.

 

American pitbull Suomessa