American PitBull Terrier en bescherming van de eigenaar

American PitBull Terrier en bescherming van de eigenaar
Pitbull eigenaar bewaker
Kan een American Pit Bull Terrier u en uw gezin beschermen? Zal een pitbullterriër een kind kunnen beschermen? Theoretisch ja en nee. Bijna nu zal ik dit probleem in detail onthullen.

Pitbulls als ras werden gefokt om met hun eigen soort te vechten. Ze moesten loyaal zijn aan mensen om hun eigenaar en de eigenaar van de tegenstander niet te bijten als ze in de ring vochten. De geschiedenis kent echter veel legendarische pitbulls die gemakkelijk in conflict kwamen met mensen, en sommigen waren regelrechte kannibalen die alleen hun baasjes tolereerden. Tegenwoordig bestaat dit onderscheid nog steeds, hoewel algemeen wordt aangenomen dat pitbulls adequaat moeten zijn in relatie tot vreemden. Sommige fanatici beweren dat de American Pit Bull Terrier met zijn staart moet kwispelen en klimmen om elke vreemdeling te likken, maar dit zijn uitersten. Buiten het ras is een vrouwtje een vrouwtje, een mannetje een mannetje. Het mannetje is altijd serieuzer, hij kan zijn «kudde» en gezin beschermen. Daarom zijn de grenzen erg willekeurig.

Tegenwoordig zijn er bepaalde lijnen en combinaties van paringen, pitbulls waaruit het gemakkelijker is om bewakers correct te trainen. Vanaf de geboorte stellen hun neigingen hen in staat in conflict te komen met een persoon, ze verdragen druk van een persoon en zijn klaar voor een reactie. Dergelijke pitbullterriërs zijn in staat tot agressie en bescherming. Als ze goed zijn opgeleid, kunnen ze je in het echte leven beschermen.

Er zijn andere honden, die zijn zachter van karakter, maar perfect gemotiveerd om te spelen, prooi(speelgoed) en prooidrift. Ze zijn perfect getraind voor de greep, mouw, pak van de aanvalsman. Ze kunnen deelnemen aan sportnormen voor training, ook in de sectie beschermende bewakers.

Onthoud echter dat de beste waakhond een ras is dat er speciaal voor gefokt is. In de genen ligt het gevecht met een man — Rottweiler, Duitse herder, Mechelaar, Doberman en anderen. De American Pit Bull Terrier als de keuze van een hond om het gezin en huis te beschermen is niet correct. Bovendien is kort haar een minpuntje. De pitbull kan niet in de tuin of aan een ketting leven, omdat hij in het koude seizoen zal bevriezen.

Als u op zoek bent naar een pitbull als metgezel en vriend van de familie, maar u wilt ook een beschermende training volgen voor een adrenalinekick, dan zullen wij u vertellen op welke dekking in onze kennel u moet letten en welke specifieke puppy’s u kunt aanbevelen. Op basis van onze ervaring, kennis van onze bloedlijncombinaties, fokervaring en temperamentobservatie, selecteren we gegarandeerd een puppy met uitstekende eigenschappen voor beschermingstraining. Maar het kan zijn dat je een paar maanden tot anderhalf jaar op zo’n puppy moet wachten, afhankelijk van onze fokplannen voor elk specifiek jaar.

Op de foto een hond van onze fokkerij, door ons getraind met een helper van de hoogste categorie van de FCI — Dognik Bulls Congressman. En Dognik Bulls Cutiepie:

Met vriendelijke groet, het hoofd van de kennel van Amerikaanse pitbull terriers. Koop een pitbull-puppy, contacten voor communicatie (pitbull-bescherming van de eigenaar):
E-mail: dognikb@gmail.com
Instagram- dognikbulls